Mä oon laittanut chilitahnaa, riisiviinietikkaa ja öljyä. Kai siihen voi mitä vaan laittaa. Se sooda pehmittää sitä kanaa ja se maissijauho tekee siihen sellasen pinnan, että nesteet ei tuu ulos paistettaessa. Tulee tosi pehmeitä. Pitäis siis olla tunnin maustumassa, mutta voi pitempäänkin olla.
[QUOTE="sondersson";29197922]Paljonko laitat mitäkin, suurinpiirtein? Pitää kyllä kokeilla joskus.[/QUOTE]
Joku pari teelusikallista soodaa ja samaten maissijauhoa. Oikeestaan sitä chilitahnaakin vois laittaa saman verran ja sitä riisiviinietikkaakin. Ja paistaessa vielä voi heittää sekaan intiaanisokeria hiukan.
Ootteko kokeillu koskaan, että laittaa piimään murenemaan? En ole uskaltanu kokeilla jos se maistuu hassulta, mutta olen lukenut että pitäisi tulla tosi mureeta lihaa.