Lähetä terveisesi kaipaamallesi ihmiselle yöketju

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Trollit taitaa kaikki olla kovasti rakkautta vain vailla. . Minulla on sellainen olo ja aavistus noista vauvapuolen vakioista, että ne on vanhempia (harmaantuneita?) naisihmisiä kaikki. Kovin huomiota vailla. Ehkä niillä joku ukkokin rinnalla on, mutta se on joku iänikuinen pystyynkuollut liitto, jossa trolli muuttunut täysin näkymättömäksi, ehkä erotiikka on kokonaan hiipunut, mies käy jossain maksullisissa tai jotain. Selkeästi oman olemisen haluaa palstan kautta tuoda isosti näkyväksi. Jollei ulkonäkö ja hehkeys enää riitä, niin sitten sen korvaa trollimaailman räväkät provosoivat puheet, joita vielä pusketaan joka väliin usean keksityn sivuhahmon suulla. Ja voila, "kipeästi kaivattu huomio" on taattu. .
Rollut ei oo ykköset päällä lähdössä yöhön ehei. Muut on menossa metsästään lihaa, kun rollu jää taas ilman panoa. 👍 Sehän se korpeaa tietysti, nuorempien kauniiden hoikkien hauskuus!
 
vierailija
Mitä mielessä
Joskus ala-asteella näin sellasen gorepätkän jossa joku pitkätukkanen mies teki itsarin hypäten benjinarun varassa pilvenpiirtäjältä keinuen itsevirittämiensä vaijereiden läpi silpoutuen niihin. Se viimeinen pala sitä ihmistä oli aika pieni mikä jäi killumaan. Ennen sitä hyppyä se mies vaan nauroi.

Ei sillä että miettisin itsaria, mulla on muutakin tekemistä, mutta sitä videota en oo nyt melkeen 20 vuoden aikana onnistunu enää löytämään. Tekis mieli katsoa se.
 

Yhteistyössä