Lähetä terveisesi kaipaamallesi ihmiselle yöketju

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Tohdin olla toista mieltä. Nillä on valtava merkitys ihmiselle itselleen, isoilla tunnekokemuksilla on. Useimmiten yksipuolisista rakastumisista seuraa vielä toinen asia eli sydänsurut. Ei toki aina.
Nämä ovat näkemyseroja ja olkoon niin. En koe suuremmin jalostuneeni yksipuolisista rakastumisista ja sydänsuruista enkä toisaalta siitäkään, jos minusta on kiinnostuttu silloin, kun en vastaa heidän tunteisiinsa.
 
vierailija
Ristiriitaiset mietteet. Mikään ei ole mielessä muuttunut, mutta on myös mutta matkassa.
Minullakin vähän samalla tavoin. Kaipaan kyllä, mutta en enää missään nimessä halua edes nähdä häntä. No siitä nyt ei ole pelkoa, mutta jos tulisi tilanne, että joutuisi näkemään niin ohittaisin tilanteen näillä näkymin. Eli kaipaan, mutta en halua nähdä enää ikinä. On tässä ristiriitaisuutta. Varmaan jotain irtipäästöä ja kohta se kaipaus katoaa. Lienee tie sitä kohti. Ja kuitenkin alussa oli aivan eri ja olisin tahtonut kaiken. Mutta silläkin oli varmaan aikansa ja se meni ohi ajan kuluessa.
Sopivasti tarkistussana kuinka monta kirjainta on sanassa JOULU. 😂
 
vierailija
Milloinkahan kohtaan heitä, jotka eivät ole ns. ulkopuolisia tai muutoin rassukoita ja avuntarvitsijoita? Heitä joiden kanssa voi muodostaa suhteen eikä olla pelkkä auttaja?
Et milloinkaan koska et selvästi hyväksy sitä että olet itsekin autettava. Etkä sen ylivoimaisempi, kaikkivoimaisempi kuin kukaan muukaan. Ehkäpä sitten kohtaat, kun pääset yli ylivoimaisuus harhasta.
 

Yhteistyössä