LA_KYSELY: mikä miehessä on ehdoton turn-off?

  • Viestiketjun aloittaja "makkara"
  • Ensimmäinen viesti
esim.
Se että kuvittelee olevansa Jumalan lahja naisille ja toitottaa sitä. Tai että kuvittelee naisten olevan äitejään , tai kuvittelee itkulla raivaavansa tien sänkykamariin lohdutettavaksi.
 
Laihuus, pienuus!!!!!!100% varma seksin tappaja!


Huumorintajuttomuus, itsekkyys väärällä tavalla, alkoholismi, lapanen.
 
  • Tykkää
Reactions: Lex
Kouluttautumattomuus, sivistymättömyys, äärimielipiteet ilman perusteita ja kykyä argumentointiin, mustavalkoisuus, fanaattisuus, päihteet, jatkuva kiroilu, "kaikki naiset haaveilee salaa isomunaisista neekereistä" -tyyppinen väsyttävä ja rasittava fraasinhoenta, uskottomuus, aggressiivisuus tai väkivallalla uhkailu.

Ulkoisesti kauheinta on likaiset ja huonot hampaat, paksut, hikiset nakkisormet ja pureskellut kynnet, pahanhajuinen hengitys, kalju pää, lävärit ja tatskat ympäriinsä, huonosti hoidettu pitkä tukka, epähygieenisyys, lyhyys, lihavuus. Kaikista ehkä kauheinta kuitenkin on kehonrakentajan kroppa.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Kööki;27368824:
Jos on niinku kyseessä turn-off seksuaalisessa mielessä, niin yksi on ylitse muiden; likainen penis.
Tuo on melko HC argumentti, koska mä luulen (ja puhun vaan omasta puolestani) että pystyn jo ennen housujen riisumista päättelemään, kannattaako niitä riisua lainkaan. Eli tuntuisi epätodennäköiseltä, että kaikin tavoin todella mukiinmenevällä miehellä (jossa on sitten todella oltava kaikki kohdallaan jotta edes harkitsen seksiä) osoittautuisi olevan vain siinä yhdessä ruumiinosassa huono hygienia.

Vai harrastatko sitä, että ihan sokkona vaan käyt suoraan ventovieraan munanvarteen kiinni ja tunget sen kurkkuusi?
 

Yhteistyössä