Kysymys tästä asunnosta

  • Viestiketjun aloittaja asunnonostaja
  • Ensimmäinen viesti
asunnonostaja
http://kuluttaja.etuovi.com/crometapp/product/realties/common/public/search/item/item.jsp?portal=eo&list_id=13119684713940&itemcmd=move30&listSize=80&doListClickStat=true&itemgroup_id=50.1&itemgroup_id=50.7&item_id=41.1598939

Tulevat remontit kohdassa mainitaan kattoremontti ja putkiremontti. Paljonko sais pistää hintaa lisää jotta selviää noista?
Asunto on aivan ihanasti remontoitu ja kodikkaan tuntuinen mutta hinta on mielestäni korkea alueen muihin asuntoihin ja tulevaan isoon remonttiin verrattuna.
 
..
justhan noista oli uutisissa noista putkirempoista että ostajat maksaa aivan ylihintaa näistä remonttikohteista kun eivät ymmärrä paljonko se putkiremppa maksaa. plus että nyt tuossa summassa on tuo vastikään tehty kylppäriremppa, kylppäri revitään todennäköisesti kokonaan auki putkiremontin yhteydessä, joten tosta rempatusta kylppäristä ei kannata mitään maksaa.
tarkkoja summia en osaa sanoa
 
Rivareissa putkirempat saadaan yleensä tehtyä halvemmalla kuin kerrostaloissam mutta, kyllä noilla neliöllä remontin hintä nousee moneen kymppitonniin. Itse varautuisin vähintään 50000 euron laskuun, enkä järkyttyisi jos putkiremppa maksaisikin enemmän.
 
Niin no, ei niitä putkiremppoja usein enää takaisin rakenteisiin tehdä, vaan tehdään pintavetoina. Seinien läpi toki mennään, mutta ei siinä nyt koko kylppäriremontti palasiksi mene...

Mutta kallista se touhu on, eikä siitä saa omiaan pois oikein koskaan. Jos meinaa jäädä ko. paikkaan piiiitkäksi aikaa tai ostaa sijoitusasunnoksi,niin eipä noilla ole suuremmin merkitystä.
 
Paljon saa laittaa hintaa lisää. Esim. kerrostalossa kolmion kohdalle julkisivuremontin lasku oli noin 20 000e.

Pinnotus ei välttämättä aina onnistu, joten siinä tapauksessa jos se ei onnistu, joudutaan piikkaamaan.
 
:)
En ostaisi. Aika todella vanha asunto, saattaa piileä jotain ei-toivottuakin ikänsä perusteella... Lisäksi tulevat remontit.
Ei kannata.
Sisustusta saa ihan jokaisesta asunnosta remontoitua itsekin, että sen perustella pelkästään ei kannata asuntoa lähteä ostamaan!!
 
Ja siinä on aina se ikävyys, että kun vanha asunto tai talo on sisältä uusittu, et tiedä yhtään mitä siellä on tapahtunut, kun pinnalta kiiltää, voi rakenteissa olla mitä vaan. Mieluummin ostaa isot rempat tehtynä (ainakin putki, ikkunat ja julkisivu) mutta sisältä remontoimattoman, laittaa sen 20t jollekkin asiantuntevalle remppakaverille ja tekee ammattitaidolla mieleisensä.
 

Yhteistyössä