"Valkoisten tappamisesta laulaminen ei ole vihapuhetta Etelä-Afrikassa"

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
"Etelä-Afrikassa valkoisten tappamiseen kehottava laulu ei ole tutkijoiden ja tuomioistuimen mielestä vihapuhetta."

Tutkijat ja oikeuslaitos hyväksyy laulun jossa vasemmistolainen puolue kehottaa tappamaan valkoiset, eli yhteiskunta hyväksyy valkoisten tappamisen. Eikös tuosta pitänyt olla vain lyhyt matka puheesta tekoihin?
Kaksinaismoralismi on järkyttävää.
Hämmentävää on myös se, miten vähän tämä kiinnostaa mediaa.
 
vierailija
Rakennat edelleen olkiukkoja, koska Afrikan eteläkärki ei ollut tyhjä ennen kuin eurooppalaiset sinne saapuivat. Siellä asuivat khoisanit ja idempänä etelärannikolla oli bantuja ennen eurooppalaisia.
Bantut eivät asuneet eteläkärjessä kun eurooppalaiset saapuivat alueelle. Ja mitä sitten, jos bantut olisivat tulleet vaikka 100 vuotta ennen eurooppalaisia (eivät tulleet, mutta jos...)? Onko tämä argumenttisi kannalta jotenkin merkityksellinen asia? Mitä se muuttaisi ja mitä se tarkoittaisi tässä asiassa?
 
vierailija
Julius Malema johtaa Etelä-Afrikassa populistista, persuja vastaavaa puoluetta, joka häiriköi maan parlamentissa. Ainoa ero persujen ja Maleman puolueen välillä on talouspolitiikassa, mutta se ei ole kovin oleellista, kun kyse on politiikan tekemisen tavasta.
Malema perusti oman, äärivasemmistolaisen puolueensa kymmenisen vuotta sitten. EFF on kommunistinen ja putinistinen puolue. ”Me olemme Putin ja Putin on me”, sanoi Malema vaalitilaisuudessa.
 

Yhteistyössä