Kutsutaanko teitä mummuloihin syömään pääsiäisenä?

  • Viestiketjun aloittaja hööh
  • Ensimmäinen viesti
hööh
Rupesin vaan miettiin,kun tuntuu että kaikki käyvät äidillään tai anopilla ruokailemassa pyhinä..meitä ei kutsuta ikinä mihinkään,vaikka molemmat mummulat ihan lähellä..Tänään kutsuttiin itsemme lapsinemme kuitenkin anoppilaan,mutta siellä sai tehdä ruoan itsenemme,kun anoppi ja miehensä toivat itselleen grililtä ruokaa..Ois vaan niin kiva joskus edes päästä valmiiseen pöytään,kun kotona koko ajan vaan tiskiä..
 
Anoppi asuu samassa kaupungissa ja kerran viikossa suurinpiirtein kutsuu koko porukan sinne, yleensä pe-iltana. Haluaa olla pienen kanssa. Aikaisemmin mieheni kävi siellä useana kertana viikossa mutta laitoin sillon stopin kun tuntu että mies ei kotona ehtinyt syömään ollenkaan...

Pyhinä joskus mennään sinne mut ne tuppaa ottaana alkoa (eikä niin vähääkään) niin oon vähentänyt käyntejä.
 
ei
Alkuperäinen kirjoittaja jahas:
Minäpä kutsun mummot ja papat meille syömään. Ja välillä käydään mummuloissa syömässä. Niin metsä vastaa... ;)
Tää on myös totta, meitä ei kutsuta, koska kotona vanhempien lisäks vielä 7 lasta, sama asia on syy, miks en kauheesti haluu heitä meille syömään:)
 
Pääsiäisenä olemme aina jommankumman, miehen tai minun vanhemmillani ja luonnollisesti ruokailemme silloin kylässä päivittäin. Isovanhemmat asuvat eri paikkakunnilla; kyläilemme molempien vanhemmilla 2-4 kertaa vuodessa. Samoin myös laitamme tietenkin ruokaa isovanhemmille, kun he kyläilevät meillä.
 
Keittiönoita
Aikaisemmin kyllä. Nyt vanhempani ovat jo yli kahdeksankymppisiä, joten kutsut menevät toisinpäin. Paitsi tänä pääsiäisenä, kun en kutsu syömään kuin esikoiseni.
 

Yhteistyössä