Jossain luin tällaisen, että niitä jugurtteja, jotka on tehty ihan 0 % rasvaa sisältäviksi, ei kannata antaa lapselle kun niissä on käytetty jotain ainetta, joka ei vissiin ole hyväksi (tai ei ainakaan ole tutkittu tarpeeksi). Muuten kyllä pitäisi totuttaa lapsi syömään mieluummin rasvatonta ruokaa kuin rasvaista eli kevyet tuotteet ok, mutta just nää ei-ollenkaan-rasvaa-tuotteet ei ois hyviä.
Itse annan lapselle esim raejuustosta sitä 3 % rasvaa sisältävää (en siis sitä normaalia tai 0,1 %). Juustoista valkkaan niitä 15-17 % rasvaa sisältäviä. Maito on kevytmaitoa tai rasvatonta, riippuu kumpaa sattuu kaapissa olemaan. Jugurteista annan yleensä joko tavallista tai kevyt -versiota (en siis niitä täysin rasvattomia). Jne...