Kumpaa sukupuolta toivoit?

  • Viestiketjun aloittaja Psykoositar
  • Ensimmäinen viesti
Psykoositar
Ajattelin juuri että toivovatko äidit ollenkaan tuleeko lapsesta tyttö/poika vai ihmettelevätkö vaan? Minulle tuli sellanen olo kun äiti odotti 3 siskoani että ainakin famu toivoi poikaa kun oli jo kaksi tyttöä..Ja samoin äidit joilla on ollut jo ennestään pelkkiä poikia ostelevat prinsessa vaatteita että vauvasta tulisi tyttö..
Onko se noloa? (minusta vähän kun toivon että masuasukki olisi tyttö) kirjoita myös että onko sulla ennestään tyttöjä/poikia ja onko sille joku "syy"
 
epunäiskä
meillä on tyttö, mutta luultiin että poika on tulossa ison kokonsa puolesta. meille kyllä sinänsä oli ihan sama kumpi sieltä oli tullakseen, kuhan vaan olisi terve.

on muuten tehty tutkimus että esikoistaan odottavat parit toivovat 90% alitajuisesti aina poikaa.
 
olimme melko varmoja että poika tulee mutta väärässä olimme, tytsy tuli :heart:
emme toivoneet kumpaakaan eli se oli ihan sama tuleeko poika vaiko tytsy.
kaikki tutut veikkasivat poikaa paitsi yksi ihminen sanoi että tyttö tulee.
 
poikaa toivottiin molemmat ja sieltähän se sitten tulikin :heart: tottakai ensisijainen toive oli että lapsi olisi terve, mutta olisin valehdellut jos olisin väittänyt että ihan sama kumpaa sukupuolta se olisi. tyttöäkin olisimme tietenkin rakastaneet yhtälailla.
 
rita18
meille oli alusta asti ihan sama kumpi tulee,mut jotenki sitä vaan rupes jo rv.12 ostaan kaikkea vaaleensinistä,ja pojalle sopivaa,kunnes sitte rv19+4 ultras pikku poika näky.. ja nyt siis poika tasan 4vkoa.. :wave:
 
Minulla ei vielä lasta ole. Toivon tyttöä, mutta arvelen ensimmäisen kuitenkin oelvan poika... nimikin on jo mietittynä.=) Luulisi, että äidit keskimäärin toivovat tyttöä ja isäät poikaa.
 

Yhteistyössä