Kulkeeko 4v vielä vaunuissa?

  • Viestiketjun aloittaja ..
  • Ensimmäinen viesti
..
Niin jos perheessä on pienempikin lapsi, kannattaako tuon ikäiselle sisarusparille ostaa sisarrattaat vai onko ihan tyhmää? kun eihän tuon ikäinen silti hirveän pitkästi jaksa kävelläkkään..
 
ap
no niin itsestänikin tuntuu hassulta ton kokonen poika vaunuissa, mutku hän valittaa jo alle kilsan matkoilla ettei jaksa kävellä.. joten ollaan paljon kotona tämän takia.
 
ämis
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
no niin itsestänikin tuntuu hassulta ton kokonen poika vaunuissa, mutku hän valittaa jo alle kilsan matkoilla ettei jaksa kävellä.. joten ollaan paljon kotona tämän takia.
suosittelen seisomalautaa :)
tiedän useampia tuon ikäisiä jotka tykkäävät siinä mennä :)
 
Alkuperäinen kirjoittaja imperial:
Välillä naurattaa kaupungilla, kun ihan ylisuuret kakarat on kärryissä ja kun äiskä nostaa ne pois, niin huuto alkaa.... On se niin helppoo
Mä vähän kattelin edellispäivänä, kun eräs äiti tuli hissiin lastensa kanssa. Pojalla (joka oli nuorempi) oli sellainen potkulauta-tsydeemi ja isosisko istui rattaissa reppu selässä :eek: Äiti vei eskariin tyttöä. Ja ihan terveestä tytöstä oli kyse (lähti ulkosalla potkimaan potkulaudalla ja veli sai kävellä ). Ehkäpä kyseinen äiti ei sitten halunnut maksaa bussimaksua, JOS bussilla tulivat.
 
Perhoinen84
:D Meillä jos meinaa pojan kanssa mennä ruokakauppaan on se pakko laittaa kärryihin muuten ei tuu mitäään!!!! :kieh: niin ja ikää on 4v.
Sitten toi rattaat kysymys,
Kun asuin lasten kanssa yksin meillä lapset usein istu aamulla meno matkan ja tulomatkan tarhasta kotiin yhdessä rattaissa.Poika usein ei jaksanut kävellä pitkän päivän päätteeksi kuitenkin matka oli aika pitkä.Ja sitten toinen asia että oltais saatu lähteä joka aamu 2h ennen matkaan kun piti olla tarhassa kun poika on aika hidas tapaus kävellessä.Tutkii kaikki paikat ja karkailee minne sattuu.Joten se oli ihan kätsyy istuttaa molemmat samoihin kärryihin aamulla ja eiiiiikun menoksi :D

Niin ja kaikki 4v ei osaa pyöräillä vielä ;) :whistle:
 
ire
meillä 4v on seisomalaudalla kun on niin laiska /hidas kävelijä...sen muuten saa helposti vaik ite tehtyäkin ja kirppareilta niitä saa...sitä suosittelen se on kätevä menee vaik ku ei käytös vaunujen alla kopassa
 
vp
Meillä ensi kuussa 4 vuotta täyttävä lakkasi kulkemasta sisarusrattaissa ollessaan 2v6kk. Seisomalautaa saattaa käyttää, mutta mun mielestä ois jo hullun ison näköinen rattaisiin...
 
Seisomalauta voisi olla kova sana. Jos siis perheessä pienempikin lapsi. Muuten polkupyörä, talvella pulkka. Ja ne rattaat vain pisemmille matkoille.

Meillä tuli lapsille ikäeroa 1v8kk eikä tuplia tarvittu. Alussa vauva meni liinassa ja esikko rattaissa. Sitten kun tuli syksy niin vauva meni vaunuihin ja esikko seisomalaudalle ja talvella pulkalla...


Vaikka on mun myönnettävä. Joskus lainataan tuplia ja joutuu toi 4vuotiaskin kyytiin. Mutta meillä on, ainakin omasta mielestämme, hyvä syy tähän. Asutaan maaseudun rauhassa joten elo on täällä vähän erilaista kuin kaupungissa. Ja tuolla meidän esikolla on ylivilkkaus ja ehkä myös adhd Joten silloin harvoin kun lähdetään kaupunkiin ihmisvilinään. Ovat ne rattaat niin paljon helpompi vaihtoehto sekä myös turvallisempi.

Mielummin katsovat ihmiset että mitä toi tunkee ison lapsen rattaisiin kuin että katsovat sitä kun äiti komentaa jatkuvaa ja lapsi käy ylikierroksilla.
 
ap
Kiitos, taidan harkita tota seisomalautaa :) Meilläkin poika on semmonen hidas "haaveilija" joka mielellään jää tutkimaan ja keräileen kukkia ja mitä milloinkin.. Ei kai se auta ku alkaa käymään reilusti enemmän kävelyillä ja totuttaa tota.
 

Yhteistyössä