[QUOTE="jenny+";22939367]Millä lailla tuo lainaamasi teksti väitti lihavia tyhmiksi? Itse sait itsesi kuulostamaan yksinkertaiselta. Teoreettinen laskutapa ei päde useimpiin ihmisiin, elimistö toimii ja käyttää energiaa niin monilla eri tavoilla. Ruuan biomolekyylikoostumuskin vaikuttaa paljon.[/QUOTE]
Koostumuksilla ei ole mitään tekemistä Kj/Kcal kanssa koostumus on mitä on, vettä, kiveä tai ilmaa, koostumus kaikissa eri.
Silti kaikki edm. voidaan punnita esim. kiloina!
Rasva tirisemiseen vaikuttaa vain ja ainostaan Kulutus/nautitun energia määrä=vaje!
Pistä jenny+ pannulle ruokalusikallinen voita tai margariinia tai öljyä niin voit tarkistella mikä niistä on ensimmäisenä paistovalmis!!
Kaikkiin ihmisiin ja olentoihin maan päällä toimii sama metodi.
Syöt esim. 2000kcal-kulutat 3000kcal= -1000Kcal/n.143gr, ja piste.
Kunhan annoin näennäistä osviittaa.
Itse olen ko. laskutapaa toistanut/noudattanut ja saanut tulokseksi -24kg kehostani (82kg->58kg)
Mutta tyhjentävämmin en viitsi/jaksa sinulle kuitata olenhan vain työ.terv.ltl ja y.lääk.tl. sitä varten teitä tee-se-itse biologeja on tarpeeksi JA HYVÄ NIIN koska tulette niin yleistiedoillanne hyvin toimeen ja jaatte niitä myös muille hyvää hyvyyttänne, kiitos teille!!