Kuka maksaa kuntotarkastuksen?

  • Viestiketjun aloittaja v
  • Ensimmäinen viesti
no joo
Oma moka ostajalta jos lupaa maksaa. Ei kannata ikinä suostua sellaiseen. Myyjän se kuuluu maksaa jos haluaa kämppänsä myydä. Jos ei kiinosta maksaa niin jättäköön koko kämpän myymättä.
 
"Juh"
Jos haluaa olla varma, että kuntotarkastus on puolueettomalta firmalta, kannattaa osallistua kustannuksiin. Pienempi vaiva maksaa se puolet siitä tarkastuksesta, harvoin asunto niin läpimätä on, että kauppoja ei sen takia synny, kuin myöhemmin ihmetellä ilmeneviä vikoja.
 
mitä teen?
Täytyykö minun maksaa kuntotarkastuksesta puolet vaikka kauppoja ei syntynyt? Kuntotarkastuksessa ei ilmennyt mitään, tosin tarkastus oli vähän epäilyttävä koska talo ollut tyhjillään monta kuukautta. Kauppoja ei syntynyt, koska kiinteistövälittäjä antoi kokoajan väärää tietoa, eikä korjannut virheitään. Monta asiaa pimitettiin, joten en uskaltanut asuntoa ostaa. Koska kauppa ei ollut rehellistä toimintaa.
 
"vieras"
Jos olette sopineet et maksatte puoliksi niin pitää maksaa. Mut jos kiinteistövälittäjä toiminut väärin niin vaadi heiltä korvausta. Ei kai se myyjän vika ole jos on huono välittäjä.