kuinka nopeasti....

näin
seurusteltiin vuosi, mentiin kihloihin...muutettiin yhteen ku oltiin oltu kihloissa puol vuotta. Kun oltiin oltu vuosi kihloissa mentiin naimissin...eli seurustelua oli tuolloin takana 2 vuotta. Nyt oltu naimisissa 2v 2kk ja meillä on vajaan vuoden ikäinen poika:)....hyvin menee ja tyytyväisiä ollaan....ikää mulla 27 ja miehellä 29
 
Viiden vuoden yhdessäolon jälkeen naimisiin, kihloissa emme olleet muuten kuin "virallisesti" kolme kuukautta, eli ajan esteiden tutkimisesta vihkimiseen. Olisimme tosin saattaneet avioitua paljon aikaisemminkin, ellei miehelläni olisi ollut huonoa avioliittoa takana. Tavallaan pelkäsi naimisiinmenoa...
 
Puoli vuotta seurustelun alkamisesta muutettiin yhteen, 2 vuoden päästä kihloihin ja siitä 2 vuoden päästä naimisiin. Yhteistä taivalta nyt siis reilu 11 vuotta ja siitä reilu 7v naimisissa. Kolahti siis pahemman kerran heti ensisilmäyksellä... :whistle:
 
näin me tehtiin
Alle puolen vuoden seurustelun jälkeen muutettiin yhteen, kun muutenkin oltiin koko ajan yhdessä. Kolmen vuoden jälkeen kihloihin. Vielä ei olla naimisissa, ollaan siis oltu kohta kaksi vuotta kihloissa. :heart: :heart:
 
Kihloihin menimme 4v seurustelun jälkeen, muutto yhteen sen jälkeen. Naimisiin menimme reilun 7v jälkeen seurustelun aloittamisesta. Kohta tuleekin 17v yhteistä taivalta (seurustelun aloittamisesta). Lapset 11/04 ja 12/02.
Hitaasti hyvä tulee... ;)
 
rapsakka
Muutin mieheni luokse,kun oltiin seurusteltu 3 kk.Siitä kolmen kuukauden päästä mentiin kihloihin.Naimisiin mentiin oltuamme kaksi vuotta kihloissa ja rupesin odottamaan ensimmäistä lastamme.Nykyään meillä on kolme lasta ja yhteisiä vuosia takana 18 vuotta.
 
Muutettiin yhteen vajaa kaksi kuukautta tapaamisesta. Asuntojen välimatka oli yli 200 km! Kihloihin 7 kk:n kuluttua tapaamisesta (ja ennen vauvayritystä) ja naimisiin 13 kuukauden kuluttua tapaamisesta. Häissä olin onnekkaasti raskaana.
Häistä nyt kohta 2 vuotta ja toinen vauveli tulossa =)
Ja jos joku ihmettelee, miten pystyi moisen matkan päähän heti muuttamaan, niin kiimasen kilometrit on lyhyitä =) ja työmatka mulla muuton vuoksi lyheni 180 kilometriä. Eli ei oo enää ku 160 km!
 
Sanna-mamma
Muutettiin yhteen virallisesti, kun oltiin oltu yhdessä 3kk. Kihloihin mentiin vuoden päästä yhteen muutosta. Ja naimisiin 3 vuoden päästä kihloista. Naimisissa ollaan oltu reilu vuosi ja meillä on 1v 10kk ja 3kk ikäiset pojat. :D :heart:
 
mie
Kilhoihin mentiin reilun kuukauden "tutustumisen" jälkeen. Yhteen muutettiin 4kk yhdessäolon jälkeen (asuttiin eri paikkakunnilla ennen yhteen muuttoa) ja poika syntyi 10kk yhdessä olon jälkeen =) poika nyt 1,7kk, hyvin ei mene mutta sinnitellään
 

Yhteistyössä