Kuinka nopeasti lähihoitajaopiskelija pääsee sinuiksi tk:n vuodeosaston toimintaan?

  • Viestiketjun aloittaja hoitsuksi
  • Ensimmäinen viesti
hoitsuksi
Olen äitiyslomalla, lähihoitajaopinnoista puuttuu viimeinen vuosi vielä. Opintojen ohella olen ollut töissä vanhainkodilla, kehitysvammaisten asuntoloissa, mielenterveys/päihde/vanhus ryhmäkodilla sekä kotihoidossa.

Täällä pienellä paikkakunnalla tklla on taas kerran pula hoitajista ja viikonlopputöihin olisi minullakin kaipuu jolloin isä voisi hoitaa lasta kotona. Kuinka nopeasti vuodeosaston rutiineihin pääsee käsiksi kun koskaan en ole siellä ollut? Oppiiko vuorossa/parissa minkä verran varmaan olisi aikaa tutustua taloon?
 
Meillä on ainakin keikkalaiset jotka eivät meidän osastolla ole olleet niin aivan hyvin pärjännyt! Totta kai paljon riippuu osaston henkilökunnasta. Mutta viikonloppuisin yleensä tk-osastoilla ei mitään ihmeellistä tapahdu. joten jos olet vanhainkodissa ollut töissä aiemmin niin hyvin pärjäät! keikalle vain rohkein mielin :D
 
possumi
Siis kyllähän keikkalainen ja uusi työntekijä menee toisen työtekijän mukana tai sitten jos neuvotaan mitä tehdään niin mielestäni tosi hyvin. Mutta enpä usko että kukaan parissa vuorossa osaa hahmottaa koko osaston ja mitä kaikkea työhän kuuluu.
 

Yhteistyössä