kuinka moni "kuorruttaa" kinkun sinapilla&korppujauhoilla?

Alkuperäinen kirjoittaja r u u s a:
Sinapilla, fariinisokerilla, kananmunankeltuaisella ja korppujauhoilla.
Missäs järjestyksessä nämä laitetaan kinkun pintaan? =)

Mun kuorrutukseni on ollut vain sinappi+korppujauho, mutta tämä kuulostaa hyvältä, joten siksi tässä lisäneuvoja kyselen :)
 
Alkuperäinen kirjoittaja Tallu -:
Alkuperäinen kirjoittaja r u u s a:
Sinapilla, fariinisokerilla, kananmunankeltuaisella ja korppujauhoilla.
Missäs järjestyksessä nämä laitetaan kinkun pintaan? =)

Mun kuorrutukseni on ollut vain sinappi+korppujauho, mutta tämä kuulostaa hyvältä, joten siksi tässä lisäneuvoja kyselen :)

Sinappi, keltuainen ja sokeri tahnaksi ja kinkulle, korppujauhot ripotellaan siihen päälle.

(ja fariinisokerin sijaan sopii siirappi tai hunajakin)
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja huuhhi:
Alkuperäinen kirjoittaja kolme pientä porsasta:
onko muuten liian myöhästä kuorruttaa kinkku n. 4 tunnin päästä siitä kun olen ottanut sen uunista..ei oo nimittäin sinappia |O
ei ole
Jos otan kohta pois,niin voiko vielä aamulla kuorruttaa?ei meinaan enää jaksais alkaa sotkeen.
 
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja huuhhi:
Alkuperäinen kirjoittaja kolme pientä porsasta:
onko muuten liian myöhästä kuorruttaa kinkku n. 4 tunnin päästä siitä kun olen ottanut sen uunista..ei oo nimittäin sinappia |O
ei ole
Jos otan kohta pois,niin voiko vielä aamulla kuorruttaa?ei meinaan enää jaksais alkaa sotkeen.

Toki voit, mutta laita se (silti) kylmään yöksi.
 

Yhteistyössä