Kreikka, Ixia

  • Viestiketjun aloittaja PikkuMyy88
  • Ensimmäinen viesti
PikkuMyy88
Onko kukaan käynyt? Kertokaa kaikki hyvät ja huonot jutut =)
Missä kannattaisi käydä, onko hyviä vaateliikkeitä? Ruokapaikkoja? Jne.
Ja pääseekö helposti vanhaan kaupunkiin? :)
 
Huisi hippu
kävin joo kerran syyslomalla. helppo matkustaa taksilla. tupaten täynnä kaikenlaisia kauppoja, vasta paikanpäällä sen näkee. huono puoli irto kissat ja koirat, niitä kävi sääliksi, ruoka välillä erikoista...hotellin uimaaltaan vesi aina JÄÄTÄVÄÄ! dianysos hotellissa olimme, huoneistossa. supermarket= pikkukauppa josta löytää vaikka ja mitä! me kokkailimme itse, ja kävimme kerran päivässä ravintolassa. vanhaan kaupunkiin pääsee moottoritietä pitkin, matka 20min? tai vähemmän. ixiahan on rodoksen kärjessä jos oikein tajusin. olimme siinä vanhan kaupungin alapuolella, mutta kävimme taksilla ixiassa katsomassa muinaisia temppelin ja ajoradan jäänteitä. hieno paikka! väestö on ystävällistä, osa puhuu hyvin englantia. ei ollut mitään vatsatauteja tai sellasia...kannattaa silti syödä maitohappopakteereja. huono puoli se että kakkapaperit piti laittaa roskikseen :x
 
Dionysoksessa mekin olemme olleet ja sitten vielä aikoinaan toisessakin hotellissa. Taksilla tosiaan pääsee Rodoksen kaupunkiin kätevästi ja halvalla, toisaalta myös paikallisbussit kulkee hyvin. Mukava paikka ja meidän aikana Dionysoksenkin altaan vesi oli ihan mukavan lämmintä :D Ranta on pikkukiveä ja tuulista. Tosin kovalla helteellä se on vaan plussaa.

"Oikeita" kauppojahan ihan hirveästi Ixiassa ei ole, ne löytyy sitten kaupungista. Minijunalla näkee Ialissoksen ja Ixian hyvin (ei ainakaan aikoinaan kulkenut Dionyksen läheltä...). Sillä näkee paikallisväriä hyvin ja me ainakin löysimme kauppoja. Muuten oltiin laiskoja kulkemaan, mutta kun löysimme ne Ixiassa (vai kumpaa se nyt sitten olikaan) niin oli kivaa. B)
 
PikkuMyy88
Onko ixiassa siis ollenkaan vaatekauppoja? Tai matkamuisto? Vai pitääkö kaikki tuollaset ostokset lähteä tekemään kaupunkiin? =)
Hotellin nimi Blue Star Sun Beach Resort, onko siitä kokemuksia? =)
 
Me olimme viime vuonna Blues Star Sun Beach resortissa. Meillä oli superior huone, kun lapsia matkassa 2. Huoneen varustelutaso oli ihan hyvä, ilmastointi pelasi ja keittiösyvennyksetä löytyi kaikki tarvittava. Telkkareitakin oli 2 ja play station myös huoneessa ;) Miinuksena oli aamupalalla tomaateista löytyneet madot ja sijainti, eli lentokenttä oli niin lähellä että liukuhihanalla laskevat ja nousevat koneet aiheuttivat melkoista ääntä. Pari ekaa yötä meni totutellessa ennen kuin meteliltä sai unta. HOtelli oli 4 tähden, mutta en kyllä kokenut sitä ihan tähtien arvoiseksi.
 
Alkuperäinen kirjoittaja aamuaurinko:
Hei, osaako joku kertoa pääseekö Sun beach resort hotellin superior huoneen kaksiosta sekä makuu- että olohuoneesta parvekkeelle?
Kyllä mun mielestä pääsee. En täysin varma ole, meillä oli yksiö, mutta parvekkeelta kun katsottiin niin joillakin oli isommat ne parvekkeet ja sinne pääsi 2 ovesta ja parvekkeen välissä oli sellanen matala jutska :)
 
Alkuperäinen kirjoittaja aamuaurinko:
Kiitos vastauksesta. Niin ajattelinkin että pääsee kun valokuvia olen katsellut. Mitäs muuta tykkäsit hotellista. Meillä matka lähestyy =)
Kyllä me tykättiin hotellista =) Mekin ollaan takasin lähdössä, tosin vasta ens vuonna :( :D Mutta sitä odotellessa :heart:
Oikein ihanaa ja mukavaa matkaa teille =) :flower:
 
Kiitos ThiliaThalia vastauksesta. Uutta kysymystä pukkaa. Tulipa vaan mieleen semmoinenkin asia että minkä kokoinen hissi hotellissa on? Mahtuuko hissiin peräkkäin istuttavat tuplarattaat? Vai pitääkä kantaa rappusia pitkin...
 
Alkuperäinen kirjoittaja aamuaurinko:
Kiitos ThiliaThalia vastauksesta. Uutta kysymystä pukkaa. Tulipa vaan mieleen semmoinenkin asia että minkä kokoinen hissi hotellissa on? Mahtuuko hissiin peräkkäin istuttavat tuplarattaat? Vai pitääkä kantaa rappusia pitkin...
Ei haittaa vaikka lisäkysymyksiä tuleekin, mielelläänhän minä vastailen :D :wave:

Hmm.. Mahtuukohan nuo rattaat.. En kyllä varmasti osaa sanoa, en niin tarkkaan muista sitä kokoa mutta veikkaisin että mahtuu. Oli se kuitenki minusta ihan tilava. Jos oikein muistan :D En kyllä tosiaan varmasti voi sanoa.
 

Yhteistyössä