Alkuperäinen kirjoittaja z:
Jos korvike edelleen sopii, niin ei se voi allergiaa olla. Korvikehan on lehmänmaitoa.
Aika vähän muuten, katsos:
"ainekset:
vesi"
Ensin laitetaan VETTÄ, mitä lienee, ei kerrota - toivottavasti kylmästä hanasta kuitenkin
"rasvaton maito"
Siis miksi tehdään rasvattomasta maidosta? Siksi, kun ei haluta käyttää kallista VOIHIN. KERMOIHIN ja JÄÄTELÖIHIN ja JUUSTOIHIN menevää rasvaa?
"laktoosi"
Miksi laktoosi lisätään maitoon? Et maistuis makeammalta ja lapsi jois sitä mieluummin, kuin äidinmaitoa? Ja mitä lakstoosia? Jotakin teollista, mitä lääkkeissäkin? Huh?
"kasviöljy"
Siis MIKSI niihin lisätään KASVIöljyä? Eihän äidinmaidossakaan ole mitään kasviöljyä? Voiko se olla maissiöljyä? Tai soijaöljyä? Niillä kun on nne patentit, ne voi olla kaikkein halvimpia käyttää...? Mut ei tuon takia vois sanoa, et just lehmänmaidolle herkistyis, vaan jollekin aineelle, mitä ei luomulehmän maidossa ole, kuten glyysiinimax- jäämiä?
"vähäsuolainen herajauhe"
Jerajauhetta tulee juustonteon jätteenä ja siksi siinä on suolaa. Onko tavallista syanidisuolaa? Miksi ei olis, kun seon kaikkein halvinta kuitenkin! Ja vaikka lapselle ei pidä lisätä suolaa ruyokiin ollenkaan, keinomaidoissa se täytyy sietää? Hullua!
"emulgointiaine (soijalesitiini)"
Tuostahan ei tuu muuta kuin mahavaivoja ja täysturvotus... Sitä soijalesitiiniä kun laittaa nesteeseen, se alkaa kuohua ja kuohua... Miten kukaan voi sallia sellaista laitettavaksi PIKKUVAUVAN juomiin???? Kaikessa muussa, kuin luomusoijassa saattaaolla glyfosaattijäämiä, koska se muuntogeenisyys tarkoittaa sitä, että kasvi SIETÄÄ glyfosaattia ja siksi just niissä von todennäköisimmin niitä jäämiäkin paljon - ainakin enemmän kuin luomusoijassa. Onko muuten tuo keinomaito ihan lirua, jos ei käytetä emulgointiainetta? Tai sit se rasva nousee pintaan suuressa säiliössä eikä voi tietää, meneekö purkkeihin sama koostumuskaikkiin. Meneekö? Mistä sen tietää, vaikkaolis sitä emulgointiainetta jossakin purkissa enemmän kuin toisessa?
"kalaöljy" - voitteko kuvitella, että oireet tosiaan johtuis MAIDOSTA, kun on laitettu kalaakin joukkoon, sen rasva kerää kaikki myrkyt. Jus siksi ei äitikään saa laihduttaa odotusaikana eikä imetysaikana, ettei ne rasvoissa olevat myrkyt siirry laoseen, vaan pysyy omissa nahkoissa!
"maltodekstriini" ---tuohan sairastuttaa terveet aikuisetkin!!! Ei mitään järkeä, mut erityisen halpaa HIILARIA, varsinkin jos on muuntogeenistä. Ei tarvitse ilmoittaa, jos ei ylitä sitä maagista rajaa...
"L-fenyylialaniini" Meidän tautiperimässä on ihmisiä, joiden ei missään tapauksessa pidä käyttää tuota ainetta... Miten vaikuttaa lapseen, ei kukaan ensikertalainen voi tietää, kun ei ole vertauskohtaa! Tuoteselosteissa täytyy mainita se aina just siksi, et sellaisen ominaisuuden omaava tietää olla käyttämättä ko valmisteita. Mut pikkuvauvako vois tietää????
"happamuudensäätöaine (sitruunahappo)" tehdään homesienestä ja on bakteereja tappavaa ainetta, siis ne toksiinit mitä aineeseen jää, eihän se mitään vitamiinia ole! Eikä sirtuunaakaan... Pilaantuuko se tosiaan, jos ei tuota laiteta? Miksiköhän? Eikö raaka-aineet olekaan niin laadukkaista? Kaikissa merkeissä ei tuota ole...
"tauriini" ---Miksi????
"inositoli" - mitä ihmettä, siedänköhän itsekään tuota?
"nukleotidit (adenosiini- 5`monofosfaatti, sytidiini 5`-monofosfaatti, guanosiini 5`monofosfaatti, uridiini 5`-monofosfaatti)" fosfaatit estää ravinteiden imeytymistä... ei ole kovin loogista enää...
L-histidiini
L- karnitiini
kivennäisaineet
Ihan älytöntä:-(