KOrviketta antavat; valmis maito vai maitojauhe?

Käytän korviketta sen verran epäsäännöllisesti, että meillä taloudellisesti järkevämpi ratkaisu on jauhe. Sen pystyy myös helposti ottamaan pullossa mukaan: laittaa jauheen valmiiksi ja ruoka-aikana lisää vain veden ja lämmitys.

Aiemmin käytin purkissa valmiina olevaa, mutta kun sitä meni yhdestä purkista ehkä noin 40 ml ja loppu viemäriin.
 
Mä annan kumpaakin. Reissuilla, kylässä ym. annan purkki kamaa, mut kotosalla annan jauheesta tehtyä aina välillä. Varsinkin ennen unia annan usein tota jauheesta tehtyä, ei harmita vaikka osa meniskin viemäriin.
 
Jauhe meillä ollut käytössä, kun tuntui parhaiten pojan mahalle sopivan (en kyllä ymmärrä mitä eroa siinä sitten on kun saman merkin valmis ei sopinut, mutta jauhe kyllä) Ja tosiaan halvempaahan tuo on ja yleensä kuljetan jauhepussia hoitolaukussa mukana reissuillakin...vie huomattavasti vähemmän tilaa kuin se että ois rivi purkkeja mukana.

tuo vinkkaava naama ei nyt kuulu tonne keskelle ollenkaan...sulkeet siinä pitäs olla, mutta eipä lähe minnekään vaikka kuinka muokkaa niin olkoon sitten :kieh:
 
Alkuperäinen kirjoittaja nyyrikki:
Meillä kans alusta asti nestemäinen, en oo jauhemaista kokeillutkaan.
Täällä sama! :wave: Korviketta annettiin pumpatun maidon ohessa ja kuvittelin korvikkeen antamisen olevan väliaikaista, mutta korvikevauvahan tytöstä kuitenkin tuli. :heart:
 

Yhteistyössä