Kokoomuslainen SOTE: Lääkärit ja hoitajat kertovat MOT:lle, että konsulttiyhtiö painosti hoitamaan potilaat etänä

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
"– Se polku vei minut luonnollisen prosessoimattoman ruoan luokse. Lopetin valmisruokien syömisen. Oma terveyteni parani niin merkittävästi, että motivoiduin siitä enemmän. Ajattelin, että mitä tapahtuisi, jos pyrkisin elämään samoin kuin ihmiset elivät esihistorian aikakaudella, Linnolahti kertoo."-IL-
OT

 
vierailija
Miten reilusti yli 10 vuotta vanha linkki liittyy tänä vuonna voimaan astuneeseen Soteen?
o
"Korona Invest neuvotteli nämä asiat, enkä pysty kertomaan näistä sen enempää. En todella tiedä miten hinta määräytyi, Sitran ohjelmajohtaja, Terveysrahaston hallituksen puheenjohtaja Hannu Hanhijärvi sanoo.

- Meidän tavoitteemme on parhaiden käytäntöjen levittäminen, läpinäkyvyyden ja kustannustehokkuuden lisääminen näillä alueilla. Työ on vielä alussa.

Lääkärifirma Pihlajalinna sai 51 prosentin enemmistöosuuden koko Jämsän hankkeesta. Nyt sekä Jämsän kaupunki että sairaanhoitopiiri vaativat 20 000 euron sopimussakkoa Sitran Terveysrahastolta.

Suomalaista terveydenhoitoa yksityistetäänkin vauhdilla, osin Sitran toimesta. Moniin Terveysrahaston tukemiin ja nostamiin lääkäri- ja hoivafirmoihin ovat tulleet mukaan ulkomaiset pääomasijoittajat."-yle-
 

Yhteistyössä