"Kivoja" orgioita olympiakylässä

Ei tartte miettiä enää naisurheilijoiden vaatetuksia, ne on sivuseikka. 70-75 % olympiaurheilijoista paneskelee toisiaan kisojen aikana.
Seksiä harrastetaan jopa nurmikolla.

Eikö noilla kellään ole kotona puolisoa tai seurustelukumppania?

Ja nyt arvatenkin tulee kommentteja "no mikäs siinä kun nuoret, hyväkroppaiset ihmiset vähän pitää hauskaa." No mun mielestä huippu-urheilijan kroppa ei ees ole kaunis, näyttävät joiltain sammakonraadoilta...

Mut jotenki mua ärsyttää ne lehdistökuvat: teennäinen kakkukahvitus ja verkkarit jalassa, mitali kaulassa pönötys ja nuorten edessä idolina posettaminen, kun viikko ollu yhtä ryhmässä panemista.

 
  • Tykkää
Reactions: m.e.k.
Yhdistettynä siihen sisäpiireistä joskus julkisuuteen tulleeseen tietoon, että kaikki mitalisijoille päässeet käyttävät dopingia.

Kansojensa häpeäpilkkuja nuo on. En tule katsomaan sekuntiakaan kisoja.
 
  • Tykkää
Reactions: m.e.k.
Moni noista urheilijoista on ihan naimisissa keskenään.
70-75 %?

Lisäksi tuo seksihinkuinen Tiedkekin sanoi että seksibileiden takia "ajoittain nukkuminen oli haastavaa." Toki niillä bilettäjillä on omat suoritukset jo ohi, mutta ei kaikki lajit tule ensi alkuun.

Eikö edes sponsoreita kiinnosta, saavatko urheilijat nukutuksi? Itse en ole urheilija, mutta voin sanoa että huonostinukutun yön jälkeen ei kävelylenkillä tehdä omia ennätyksiä.
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: m.e.k.
Aina urputetaan kirkollisveroista, mutta kuinka paljon yleisurheilua tuetaan verovaroin? Juu tiedän että huipulla kaupallinen ja sponsoripuoli hoitaa melkein kaiken ja kisoista tulee tuloja isäntämaalle, mutta ällöttää jos joudun tukemaan dopingia käyttäviä seksihurjastelijoita. :cautious:
-Enkä sano että kirkon työntekijätkään aina olisi nuhteettomia olleet.

Lapsi ja -nuorisovalmennus on ok, sitä voin tukea verovaroin.
 
vierailija
Neljä vuotta sitten Riossa jaettiin 450 000 kondomia, Tokiossa niitä jaetaan noin 150 000.

Kisojen järjestäjien toimet seksin minimoimiseksi ovat aiheuttaneet kritiikkiä. Urallaan MM-hopeaa sisäradoilla voittanut entinen pituushyppääjä Susen Tiedtke ei usko, että sängyt estävät urheilijoita harrastamasta seksiä.

– Seksikielto on naurettavaa. Se ei tule toimimaan. Seksi on aina juttu olympiakylän sisällä, Tiedtke sanoi Bildin haastattelussa.

– Siellä on yleensä juhlia toisensa perään, alkoholiakin kuluu näissä. Siellä on tarpeeksi ihmisiä, jotka myös haluavat seksiä.

Entinen Yhdysvaltojen maajoukkueen maalivahti Hope Solon mukaan seksiä harrastetaan paljon.– Sanoisin, että

– 70–75 prosenttia olympiaurheilijoista harrastaa, Solo kertoi ESPN:lle.

Solon mukaan olympiakylässä on helpompi aloittaa keskustelu muiden urheilijoiden kanssa kuin jossain baarissa, koska heillä on heti jotain yhteistä.

– Se alkaa yleensä kysymällä, missä lajissa kisaa. Yhtäkkiä jakelee jo nyrkkitervehdyksiä.

Pekingin olympiapronssimitalistin, BMX-pyöräilijä Jill Kintnerin mukaan italialaiset ovat yleensä varsin kutsuvia.

– He jättävät (hotelli) huoneensa oven auki, ja kun katsoo sisälle, näkee jätkiä juoksevan alusvaatteissaan toistensa ympäri.

Solon mukaan urheilijat ovat äärimmäisiä tapauksia.
 
Ja miksi aikuisille ihmisille pitää Olympiakomitean, isäntämaan whatever kustantaa kortsut? Panemaanko sinne mennään? Seksi ei ole samanlainen perustarve kuin ruoka, juoma, vaate, uni tai suoja.
Ostakoot itse tai vääntäkööt tenavia maailmaan 9 kk päästä.
 
Viimeksi muokattu:
Toivottavasti ne ei estä. Korona tarttuu paneskellessa helposti ja toivon edelleen että olympialaisista tulee kunnon koronalinko.
Joo. Oikein ärsyttää kun varmasti noissakin kisoissa paasataan koronalta suojautumisesta katsojien osalta ja lehdistötilaisuuksissa maskit, mut nyt jo alkaa urheilijoilla ulina kun nuo patjat ei kestä kaikkien kansojen yhdistymistä/yhtymistä...
 

Yhteistyössä