Kissa ripuloi sohvalle?

Meillä siis kissa oli karkuteillä lähemmäs 3 viikkoa ja saatiin se tässä muutama päivä takasin. On elänyt ilmeisesti luonnossa tuon 3 viikkoa ja syönyt sitten kaikkea jyrsijää jne. Matolääkkeet annoin. Ripuli siis vaivaa, arvelin, että ois madoista johtuvaa tuo ripulointi (ei oo näkynyt kakassa mitään toukkia tai matoja silti) Kuinka kauan tuo ripulointi voi jatkua vielä, vaikka madotettu ois, vai pitäiskö jo nyt muutaman päivän jälkeen tuosta madottamisesta alkaa miettiin jotain toista vaihtoehtoa ripulille (ei juo maitoa).

Tekee sitten vielä niin ikävästi, että ripuloi aina tuohon meidän sohvalle, miksihän, osaisiko joku arvioida jotain syytä, miksi ei esim. lattialle vaan aina sohvalle?
Muutaman kerran on kakannut tuonne laatikkoon , kun huomaa että, nyt aikoo tehdä tarpeensa, niin on nostanut sinne ja pissaa kyllä aina laatikkoon.
Ennen siis ollut sisäsiisti, mutta nyt siis tuon karkausreissun jälkeen on alkanut sikailemaan. Miten tästä pääsee eroon ja voisko olla jotain yhteyttä tuon ripulin ja sohvan sotkemisen kanssa?
 
Käytä kissa eläinlääkärissä. Todennäköisesti joudut madottamaan kissan useamman kerran Drontalilla ja Axilurilla. Matojen munat ovat valmiita n. kolmen viikon välein ja madotuksia pitäisi jatkaa tällä väliajalla useamman kerran. Jos on syytä olettaa, että kissa on saanut reissullaan järvikalaa, pyydä eläinlääkäriä tutkimaan ulostenäyte ja antamaan madotusohjeet.

Äkillinen täydellinen ruokavalion muutos ja stressi voivat myös osaltaan vaikuttaa ripulointiin. Pidempään jatkunut ripuli tarvitsee aina lääkärin hoitoa. Huolehdi riittävästä nesteen saannista. Voit myös kokeilla Attapektiä tai Tehobaktia.
 
No tuo ripulointi on nyt loppunut ja ei ole sohvalla näkynyt kasoja nyt muutamaan päivään, eli taisi vaan haluta ripulit muualle kuin laatikkoon.

Tuota Drontalia annan uuden kuurin viikon päästä ensimmäisestä ja tuon axilurin taidan hakea myös. Näkyvät vaikuttavan erilaisiin matoihin.
 

Yhteistyössä