Kirkkoherra kritisoi hallituksen politiikkaa, koska uskoo, että niin olisi tehnyt Jeesuskin

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
”Syljetyttää” – Olli-Pekka joutuu korjaamaan tuplapalkkaa saavien vuokralääkärien virheet
Terveyskeskuslääkäri Olli-Pekka Säde pitää turhauttavana sitä, että jopa kolmannes hänen työajastaan kuluu vuokralääkärien virheiden paikkailuun.

Tää hallituskausi tulee superkalliiksi
Eihjän tämä vuokralääritilanne syksyn alkaessa ole ilmestynyt. Kyseessä on pidempiaikainen muutos, jonka tyttöviisikon sote sitten huipentaa. Annika keskittyi aikaansaamaan paljon keskustalaisille sopivia hallintovirkoja maakuntoon, lääkärit ja hoitajat jäivät toissijaisiksi.
 
vierailija
Jeesus ei koskaan kritisoinut hallintoa.
Jeesus soimasi rikkaita.
Jos kirkko haluaisi noudattaa Jeesuksen opetuksia, yksikään arkhiippari, pappi tai lukkari ei nostaisi palkkaa tyhjänpäiväisestä "työstään", vaan menisi rikkaiden luokse nuhtelemaan heitä heidän ahneudestaan ja julkistaisi ahneimpien ja sikamaisemmin köyhiä kohtelevat osinkojaan nostelevat tyhjäntoimittajat nimeltä saarnoissaan.
Mikä on lukkari?
 
vierailija
Yritti myydä vielä uskovaisten moraalilla mRNA-injektioita ja syyllistää individualisteja. Injektioita joiden varjolla "kulkutaudin levitysluvalla" sai puhtaalla omallatunnulla bilettää ja matkailla hyvänä kuluttajana, mutta hei! eihän tässä ihmisiä pelastettukaan vaan bisneksiä ja taloutta, pitämällä tartuntalinkobisnekset auki ja asiakkaissa. Vähän kuin keisarin uudet vaatteet. Nyt pelastetaan myös bisnesmiesten taloutta ja taas kaveri puolustaa sitä. Taitaa kuulua menestysteologiseen $eurakuntaan.
Oli tuo vähän outo juttu
 

Yhteistyössä