Kinkun kuorrutus

Kuorrutan kinkun sinapilla ja korppujauholla, mutta pitääkö kinkun siis olla kokonaan jäähtynyt ennen kuorrutusta? eli siis en voi kuorruttaa heti siihen perään kun otan kinkun pois uunista? entäs kun otan kinkun pois uunista niin poistanko kamaran heti vai sitten kun on jäähtynyt?
 
Kokonaan jäähtynyt?

No ei tartte, kinkku meinaa jäähtyy aika pirun kauan... :D

Ei meillä ole kovin kauaa odoteltu, läskit räävin melkein heti päältä pois ja kun pinta on jonkun verran jäähtynyt heitän korppujauhot ja sinapit niskaan ja takas uuniin sen.
 
kolmatta kertaa kinkun kanssa
Jep, kannattaa odottaa tunnin verran ennen kuin alkaa mitään sille kinkulle tehdä. On yllättävän kuumaa se läski siinä nahan alla. Meinasi pari vuotta sitten tulla ensiapureissu, kun hosuin liikaa. :D
 
Tuli muuten parempi kuorrutus kun sinapin joukkoon sekotti sen munankeltuaisen, eli 0,5dl sinappia sekottaa yhden munankeltuaisen ja sivelee sillä.. Ja tänä vuonna käytettiin kuorrutukseen maustettuu korppujauhoa, njam!
 

Yhteistyössä