Ketään hoidoissa PKKS:ssä!!!

Domi :love: valtavasti onnea!! ❤❤❤ nyt tän kaverin on pidettävä tiukasti kiinni loppuun asti! Ihanaa :love:


Laitoin digiovistestit tänään tilaukseen :geek: voi ens kiertoon taas uitela niitäkin, jos vaikkapa suostuisivat hymyilemään.. Kohtahan mie oon iha yksin täällä :cry::D mut ehkä positiivista sekin :rolleyes:
 
No kumpa.. mutta paniikkiahan pukkaa.. testi oli tänään ehkä haaleampi kun eilen.. mutta myös kontrolli viiva oli haaleampi.. menin sit vielä toisen kerran testaamaan (tiiiän tyhmää, mutta kun yllätykseksi mies kysyy "koko ajan" millon taas kuset tikkuun, koita siinä sit rajoittaa) ja tuo myöhempi on ehkä vielä haaleampi :cry: Aamu lugeissa oli taas ruskeeta tuhrua, illan ei. Päätä särkenyt illan... koitan ajatella sen positiivisena asiana.. pakko..
 
Love sie niin seuraat muutoman viikon päästä perässä (y) millon kierron pitäs alkaa?!
Tänään aamulla testi taas vahvempi.. mutta lopulta ei sit kuivuessaa ehkä sen tummempi kun se eka.. hitto pitäs lopettaa niiden tuijotus, kun se ei mitään auta.. viikolla 4 ois kai sit varhaisultra jos sinne asti pääsee..
 
Voikukka isot onnittelut pojasta :love: haluatko kertoa synnytyksestä enempää? Menikö " kaikki hyvin".. miten on arki lähtenyt rullaamaan?
Mulla on noita jonkun moinen nippu tuolla kaapissa noita liuskoja, ovikset on lopussa. Tänään kyllä apteekissa meinasin et pitäskö ostaa eri merkki et mitähän siihen tulis, mut sit just tuttu käveli ohi kun oli siihen hyllylle menossa niin jatkoinkin matkaa :LOL: On mulla myös yks digi.. se on kyllä monta vuotta vanha, ainakin 2, sillon kun oli se kemiallinen tein siitä paketista toisen, mut ei kai niissä mitään käyttö päivää oo.. vai? Aattelin jos ma tekisin sen kun on kaks viikkoa siirrosta, en tiiä miks just sillon mutta. Arvatkaa kuka laitto taikauskot sivuun ja ihan "kaikeltavaralta" osti synarellat ja zumet "seuraavaan passiin" :D mutta kun säästö jo pelkiissä synarelloissa sen kaks ja puol sataa kun lääkekatto täynnä, niin aattelin et ihan sama jos sen 5€ maksan ja jos vaikka käyttämättä jäävät.. hurjempi vaan olis se ketutus jos tämä keskenmenee/jää kemialliseks, niin sit vielä maksaa saakutisti taas lääkkeistä.. :)
 
Voikukka oi onnea :love:

Domi kierron pitäis alkaa jossai tossa kuun puolen välin tiennoilla. Oon kyl miettiny sitäkin et kun ollu pitkin kiertoa jomoja vasuriin et tekiskö vielä sen varmistustestin ettei nyt oikeesti sit vaan "toinen vuotanu pihalle" tajusin etten ollenkaan testannu vuodon alun jälkeen… mut toisaalta taas se onneton hailurakin hävis tikusta ennen vuodon alkua, kaipa se ois ees jääny vähän näkymään..
 
No joopa, eipä tietenkään mene niinkun strömpsöössä.. Testit kyllä yhä plussaa ja vahvistunut, ma digiin 2-3vk, mutta ma alkoi myös runsas vuoto!!! Loris siis ihan mönttö punaseks useemmin, nyt pari päivää vuotanut vähemmän, mutta kuitenkin :cry: niin mulla menee normi menkoissakin.. että ei hyvältä näytä.. varmaan alkaa testit haaleta pian. Toissa päivänä ja tänään känyt sit itellä verikokeessa et näkee mihin suuntaan arvo menee.. ei ollut jostain syystä tänään vielä sitä ti arvoa vaikka olis pitänyt jo olla eilen.. joten en ihan luota että asia ennen viikonloppua selviäis :(:cry:
 
Domi älä vielä luovuta. Eikös palstoilla ole toitotettu että lääkkeellisessä siirrossa vuoto on enempi sääntö kuin poikkeus? Ja jos testit vain tummuu niin hyvä merkkihän se on! Toivotaan ettö arvot on kunnossa ja nousussa :love: elät tosi piinaavaa aikaa nyt, voimia, hermoja ja tsemppiä!

Tein sen varmistustestin oman mielenrauhan vuoksi, negahan se, mutta "oireet" olleet luultavasti ovisoireita. Ikinä ennen ei oo ollu noin selkeitä. :D no sehän tarkottaa sitä että paron vkon päästä soitto polille :)
 
  • Tykkää
Reactions: Domi
Ti arvo ollut 1256.. eli käsittääkseni hyvä, mutta en tiiä miten nopeesti vaikuttaa veriarvoon jos "irtoo", ma kuitenkin vasta alko vuoto.. ja saan varmaan huomenna tän päiväsen tuloksen, siellä oli ollut joku lakko mistä tämä "viivästys" johtui, mutta se on nyt loppunut.. voi että kun on pitkä aika huomiseen iltapäivään.. Ja joo kyllähän niistä vuodoista pakjon on, mutta kun se on omalla kohdalla ja ma tuli kuitenkin niin paljon niin mahdoton uskoa että voisi ollakkin viellä kaikki hyvin..
 
Joo siis kkyllä taas todellakin koetellaan ihmislapsen voimavaroja.. Tuo ti arvo olikin 1526 mulla oli ollut joku "ymmärräshärö" tämä siis kai melko hyvä. Ma jälkeen vuoto ollut aika niukkaa, välillä luullut et loppuu, mut sit aina lurahtaakin punasempaa. Mutta siis to arvo puukonisku 1470. Eli sen sijaan että olisi tuplaantunut, oli vähän laskenut.. mutta vittuillessaan niin vähän että lääkäri ei kaikelta varalta antanut lupaa lääkkeitä lopettaa, kerran on kuitenkin noinkin korkea..juuh. Pitäisi päästä eka ultralla toteamaan et on varmasti tyhjä ja kenties vielä yks hcg. Eikun eilen iltäpäivälä puhelua feminolle että sattusko E olemaan, et jos sais sen ultraamaan vaikka ma. Siellä se nainen et ei ole, et seuraavan kerran 18. päivä, et hän luulee et saattaa lähteä ihan kaukomaille. Siinä sit puhelimeen suunnilleen hyperventilaaito/itkuromahdus.. ja se ihana nainen et millasta sulla olis ollut ja jotenkin sain soperrettua, niin sit sano et no hän vielä laittaa viestiä/soittaa Esalle ja antaa sinun numeron jos sillä vaikka neuvoja edes olisi. No sit luulin jo ettei ees soita (olishan mulla se sen oma numero, mutta en jotenkin kehannut suoraan) mut soitti sit ehkä 2h päästä.. no hän on nyt helsingissä, mutta käviskö sulla su, et hän sillon tulee :love: (hitsi se on uskomaton miten omistuu tohon hommaan, vaikka ei todellakaan tartteis rahan takia tai mitään) Laittaa huomenna viestiä et monelta. Olin siinä jo ihan panikoinut et ai kauhee, pitääkö miun tää asia mennä ihan jonkun vieraan ihmisen "kanssa" selvittämään. Eihän siellä varmasti mitään "hyvää" näy.. veikkaampa et kaiken paskan päälle kohdun ulkoinen ja makaan viellä jossain vaiheessa lasaretissa.. Oikein taitaa kiva vuosi tästäkin tulla :cry:
Testeistä ei voi mitään päätellä, ne pysyy samana.. mut en tiiä tummuuko one stepi edes tasa vahvaks (ne kyllä loppu nyt) pc:llä testain oliko ke ja to jollain niissä jopa vahvempi kun kontrolli, eilinen oli välii ja tänään edelleen samanlainen.. mut jos ne kerran on niin herkkiä, niin ai kai vaan oo niin paljoo sit tippunut et ne reakois..
 
Kiitos love- !

Ja onnea Piusy !

Täällä loppuvuosi meni vähän muita juttuja ajatellessa, eikä tullut oikein täällä pyörittyä. Testeissä selvisikin ilmeisesti pitkään ollut sptauti, mutta se saatiin jo alta pois ja nyt korjailemaan normaalin ylärajalla olevia kilpirauhas arvoja thyroxinilla. Eli seuraavat 6 viikkoa taas odottelua ennen uusia verikokeita. Pääsee tuo mies onneksi jo ensiviikolla siemenneste analyysiin, eli hieman etenee. Tässä meillä pieni toivo elää vielä, että mun kierto toimisikin normaalisti tuon yhden paholaisen häätämisen jälkeen :D

Tsemppiä kaikille!
 
Hienoa emppu11 että pääsette eteenpäin! Toivottavasti kaikki näyttää 6vkon jälkeen hyvältä! (y)

Domi sulla on sitten oikein piinojen piina menossa. (n) kävin kattelee kuulumisia toiselta puolelta.. Tsemppiä kovasti! Ja voimia! Niiin toivon että kaikki on kuitenkin hyvin ja loppu tulee menemään ilman suurempia yllätyksiä. Tuuhan sit kertoo mitä ne sanoo! :love: mut positiivista et oli ees jotain näkyny ja oikeessa paikassa, ettei tosiaan kohdun ulkoinen tai muuta..

Huomenna pitäis nega ilmotella polille.. :unsure: ei kivaa. Piti jo tänään mut oon ollu niin turkasen väsyny et kyllä nukuin onneni ohi. :LOL:
 
No joo oikeestaan en enää oo piinassa, sillä en usko et vois mitään olla. E tosiaan vielä höpis et 50/50 on tilanne, mutta jos on kolme noin hälyttävää asiaa niin ei varmaan ole. Eli vuoto + se et se arvo oli ikään kun pysähtynyt + se että ruskuaispussi (sekö siellä nyt näkyy) oli "oudon" muotoinen, oli siis soikea, vaikka pitäs pyöreä.. Huomenna käyn sit vielä hcg:n otattaa ja siitä sit tulee se tuomio ke. Eli jos se ei oo alkanut nousemaan niin sit oli tässä tämä. Jotenkin voisin koittaa uskoa jos vaan kaks asiaa olis mut kyllä se jo se arvo oli sellanen niitti ja sit vielä tuo muoto.. ei tuu syysvauvaa meille :cry: paremmatkaan prosentit kun ei tuppaa meille koskaan kääntyvän, niin ei tod. tääkään.. Tiiä sit mistä kertoo et noin hyvin nappaa, mut sit heti lopettaa kehittymisen tai jotain..

ps. ei myöskään oo edelleenkään mitää oireita ilmaantuntu jotka antas toivoa, ainut mikä oli eli viime viikolla vaivannut päänsärky on sekin laantunut, eli ei se hcg enää nouse..
 
Domi mie niin toivon että se arvo jatkaa kuitenkin nousuaan ja nää on jotain "alkuvaikeuksia"! Ei vaan voi kaikki mennä v*tuiks :cry: onks teillä mitään sunnitelma jatkosta jos tää nyt olikin tässä?

Polille testitulos ilmotettu, nyt enää odotellaan uutta kiertoa. Oiskohan nyt jo tarkotus kasvatella blastoiksi pakkasessa odottelevat 4-päiväiset.. Tähän hoitoon ei muuten oo yhtään blastoa siirretty, kun edellisessä kuitenkin suurin osa niitä oli.
 
No siis yks meillä on siellä pakkasessa vielä.. ei varmaan ihan heti pääse pas:siin jos (kun) tää ekaks tyhjennellään ja luulenpa et pitää sit yks välikierto lie olla.. Sen jälkeen en kyllä sit enää tiiä..
Oliks siinä love siinä sit vkl tekiä vai miks jättivät viimeksi 4 päiväseksi?
 
Domi luultavasti joo. Ensinnäkin punktion jälkeen meni muistaakseni 3-päiväisinä pakkaseen kun vknloppu puski päälle, sen jälkeen kun yrittivät kasvattaa kaikki kuukahti ja nyt edellinen siirto sattui tiistaille niin eivät kerenneet pidemmälle kasvatella. Jospa nyt sitten pystyis..
 
Kirjoittelenpa pikaisesti omia kuulumisia...Olen minäkin nyt "päässyt" lääkkeiden makuun, eli tiistaina sai kokeilla piikin pistämistä (ovitrelle) ja tänään tehty inseminaatio ja tästä 2vkoa eteenpäin nappaillaan teroluteja. :)
Saa nähdä mikä on fiilis 2vkon päästä - toisaalta ei kovin toiveikas ja toisaalta en tiedä edes toivonko plussaa (n) liekö itsesuojelua vai mitä, kun on alkanut miettiä, ettei ehkä haluakaan ketään sotkemaan viikonlopun unia tms. Ja toisaalta työsuhde on katkolla kesäkuussa, eihän sen pitäisi vaikuttaa, mutta...Toisaalta tässä iässä on ihan sama mitä työasiat sanoo, jos tämän jälkeläisen haluaa, niin katsotaan miten muu elämä seuraa.

Mutta se niistä pohdinnoista, mites muut?
 
Ei auta tsempit :cry: ei oo arvo noussut.. vaan taas pikkasen laskennut.. eli toivoa ei liene.. ehkä jatkan viel lääkkeitä tän viikon ja ma ultra.. kiinnostas tietää mitä näyttää.. vaikka raskaus ei siis etene.. mutta ei oo poistkaan tullut..
 
Domi :cry::cry::cry: tää ei voi olla totta! En haluu uskoo. :cry: valtavasti voimia sulle, elät nyt rankkoja aikoja! ❤ miks tän pitää olla niin s****nan vaikeeta :( ensin lupaillaan ja sit viedään matto jalkojen alta. Oon niin pahoillani!

Janitainen pääs piinailee, jee! Tsemppiä tähän kahteen viikkoon! Oon ite kanssa ruvennu miettii et onks jonkilaista luovuttamista jo takaraivoon herännyt ja valmistautumista siihen et jäädään miehen kaa ihan kaksin, kun välillä miettii hluuko tätä oikeesti. Mutta sit taas samassa hetkessä huomaa ettei mitään haluiskaan sen enempää.

Täällä muuten selvis työkuviot ja kaikki jatkuu aivan normaalisti. Uusi omistaja jatkaa samalla kokoonpanolla kuin aiempikin (y)
 
Eipä ole sanoja domi :cry:
love- kiva että duunit (y)

emppu11 taisin käydä 5 vkoa lääkkeen aloittamisesta (hassua oli ettei muita asiakkaita käytännössä ollut, jouluviikko), mutta siinä oli joulutauko (sen takia en varsinaisesti pitänyt kiirettä kontrollin kanssa), joten vasta nyt ma lääkäri kommentoi, että annostus ok ja jatketaan tällä. Mulla tosiaan vuodessa oli arvo noussut alle kahdesta melkein neljään, ja nyt lääkkeellä vähän yli 2.
 

Yhteistyössä