Ketään hoidoissa PKKS:ssä!!!

Onnittelut simpli.

Kaksi alkioista oli selvinnyt, ne laitettiin molemmat kyytiin. Mitään ei siis pakkasessa. Jos tästä ei tule mitään, niin sitten keskityn muihin asioihin elämässä. Keväällä on ne pääsykokeet. Rupeen uraihmiseksi.
 
Onko kenellekään poli antanut lähetettä verikokeisiin raskauden toteamiseksi ja hcg mittausta?
Kerran, röntgenin takia. Eivät suostuneet kuvaamaan ennen kuin asia oli selvillä, joten sain lähetteen. Negahan se oli ja saatiin kuvattua.

Alkuraskauden vuodot ovat yleisiä. Muistan lukeneeni tai kuulleeni jostain, että hoidoista alkunsa saaneissa raskauksissa jopa tavallista yleisempiä. Koita ottaa ihan rauhassa ja elellä voinnin mukaan. Rasitusta kannattaa välttää. Uskoisin, että hyvin tuo sujuu. Peukut pystyssä. bd Siirrettiinkös sulle yksi vai kaksi?

i_curie > Onnittelut kyytiläisistä ja vauvaliimaista plussatuulta! Keskity kivoihin asioihin piinapäivien ajaksi, niin ei pääse stressaaminen niskan päälle. Hemmottelu on aina hyvästä. ;) Voimia ja tarrasukkia!

Tänään alkaa jarrut. Nyt jo! Viikon päästä tähän aikaan on kyytiläinen matkassa, jos siirtoon päästään. Toivottavasti tulee hyvät solut ja hyvät alkiot. Jännittää niin vietävästi, kun eka järeämpi hoito kyseessä ja matkan varrella voi selvitä vaikka mitä. Labrat oli sentään oletuksen mukaisesti puhtaat. :D Alavatsalle alkaa kertyä turvotusta, joten pitää muistaa jouda pitkin päivää riittävästi. Mammavaatteet on käytössä, joten ei kiristä eikä purista. Väljiä paitoja kaipaisin kyllä peittämään masua, sillä pienikin lisäturvotus kerjää ärsyttäviä ja kiusallisia katseita.
 
Yksi, eivät iän vuoksi siirrä kahta. 26 on sitten edelleen nuori oli yritystä miten paljon. Nyt tulee saman verran kun kuukautisten loppu puolella verta, ei hyytymiä. Itkettää ja haluaisin vaan kotiin nukkumaan.
 
Viimeksi muokattu:
Yksi, eivät iän vuoksi siirrä kahta. 26 on sitten edelleen nuori oli yritystä miten paljon. Nyt tulee saman verran kun kuukautisten loppu puolella verta, ei hyytymiä. Itkettää ja haluaisin vaan kotiin nukkumaan.
Oisko sun mitään mahdollisuutta lähtee töistä kotiin? ei varmaan oo järkee olla jos on paha olla.... ? Tsemppiä, pidetään kuitenkin vielä vähän toivoa yllä, ja mie ainakin pien peukut pystyssä että kyytiläinen pysyis mukana
 
Kipuja on, joten kesken taitaa mennä. Tänään kyllä sain apteekin testin vahvistuneet viivan, mutta ei se paljoo enää auta. Soitan huomenna polille niin hyö ossoo sannoo mittee mie teen. Nyt lepäämään ja syön suklaata suruun.
 
Soitan, pyydän päästä tänään ultrassa ja että saisin sairaslomaa. En jaksa lähteä töihin kun haluan vaan itkee. Kahden hyytymä klipin jälkeen ei ole hyytymiä tullut, otin panadolia kipuihin. Selkään koskee inhottavasti, en ole aikaisemmissa tuntenut tälläistä kipua. Supistukset harventuneet. Huono olo vaivaa, helposti rupee yökkimään (pelkästä yskimisestä jopa). Puoliso ei ole luovuttanut, mutta itellä ei usko enää riitä. Kulkis tuo kello.
 
Käskevät odotella vaan kontrolli aikaan. Siihen asti ottaa kuulema rennosti ei tressata ja antaa asioiden mennä vähän niin kuin omalla painolaan. Tietysti jos kivut yltyy ja vuoto yltyy niin yhteyttä ottamaan. Sain tietää tuon hcg joka ei ollut järin maaritteleva 47...:(

Haen saikkua työ terveydestä ja katselen vahvistuuko vai haaleneeko viiva testillä. Itkut kyllä edelleen lähellä.
 
simpli miula oli kans sillon alussa viikon ihan kunnonkin vuotoa, tuli hyytymiä ja kovia kipujakin!! En ois ikinä uskonu että mitään kestäs kyydissä ja silti vielä kaksin kappalein nämä vauvat ovat mukana pysyneet. Valtavasti tsemppiä ja onnea matkaan :heart:

tytyIhanaa että pääsit näkemään sykkeet, wau. Kovasti Onnea :heart:
 
Simpli: elä vielä huoli,kaikki on vasta alussa ja tuntemukset saattaa kuulua asiaan! Ymmärrän jo senkin että kun viivan testiin saa niin pettymys on kamalan iso jos se meneekin kesken..
Mut saikku on hyväksi jotta saat rauhassa fiilistellä. Älä kuitenkaan vaivu vielä synkkyyteen!
 
Taas kivut palanneet joten taas se olis säekylääkettä syötävä. En tiedä sitten mitä ajatella sillä päivä pissaata tehty testi vahvenee;alin pp13,keskimmäinen pp14& ylin tänään eli pp15.
 
Viimeksi muokattu:
simpli Kyllä tuo viivan vahveneminen kyllä selvästi kertoo siitä että hcg on nousussa. Teiltä siis otettiin hcg verestä, mitä se näytti ja minä päivänä?Siitäkään ei kantsi olla huolissaan sillä meillä tuntu sillon välillä et hcg ei nouse niinku pitäs ja olikin vielä kaksosraskaus kyseessä.Anteeks kun oo hieman pihalla mut siirrettiinkö teille 1 vai 2 alkioo?
 
Meille siirrettiin yksi top alkio, paras koko porukasta. Loput 7 meni pakkaseen. Veri arvo mitattiin pp 14 ja se oli 47.

Taas vuoto on selvemmin verta näin illalla kuin aamulla ja päivällä. Päänsärky täällä taas ja sen myötä taas etoo.
 
Viimeksi muokattu:
simpli > :hug: Voimia! Koita keksiä jotain, mikä saa ajatuksen mukavampiin asioihin ja rentoutua. Vaikeaa varmasti, mutta ehkä jotenkin onnistuisi ainakin sinne päin. Pienikin stressin tasoittelu tekee nyt hyvää. onnetonpulu kertoi rohkaisevan kokemuksen. Toivottavasti tuossa on samasta kyse ja kyytiläinen on vahvasti paikallaan. Anna puolisosi tukea, kun jaksaa nyt uskoa enemmän. Toivotaan parasta. Testiviivan vahvistuminen vaikuttaa lupaavalta. Alkion tarraamiseenhan voi mennä viikonkin verran myös siirroissa, joten ehkä hcg oli siksi vielä alhaalla. Minä uskon, että tuossa käy hyvin. Toivottavasti fiilis osuu oikeaan. :hug:

Oma napa: Hyvältä näyttää. Ajat punktioon ja siirtoon varattu. Kipuilut voimistuu ja masu alkaa olla aika turvoksissa vaikka follit ei vielä valtavia olekaan. Viikonloppu menee lepäillessä ja se tuleekin tarpeseen, sillä työviikko on ollut odotettua raskaampi.
 

Yhteistyössä