Keskenmenon pelko

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Hei! Olemme viime syksystä asti yrittänyt vauvaa, toisesta yrityskierrosta tulin heti raskaaksi, no se meni heti varhain kesken, sitten tulin heti perään toisesta kierrosta taas raskaaksi, taas kesken varhain. Tietysti nämä on voinut olla kemiallisiakin tms mutta nyt pidettiin muutaman kuukaudenväliä kun en halunnut taas pettyä ja surra heti perään. No nyt taas päätettiin kokeilla, taas heti ekasta yk tärppi ( juuri plussasin ) millä todennäköisyydellä tämäkin menee taas kesken ennenkuin ehtii edes alkaa 😫 luulisi että jo onnistaisi kolmannen kerran kohdalla mutta lisääkö nuo aiemmat keskenmenot lisää riskiä?
 
vierailija
Millä viikoilla on mennyt kesken?

Keskenmeno ei lisää seuraavan raskauden Keskenmenoriskiä.

On ollut huonoa tuuria vaan. Keskenmennyt raskaus on ollut huono munasolu tai viallinen alkio, jonka takia on mennyt kesken.
 
Käärmeinen
Me jätettiin ehkäisy pois 12/20, raskaustesti oli positiivinen helmikuun 2021 alussa - maaliskuun puolivälissä todettiin keskeytynyt keskenmeno. Koko kevään kierrot vähän sekaisin ja 20.6 tuli sitten varhainen keskenmeno. Yritysajatukset oli tauolla mutta ei käytetty ehkäisyä. Ylläriplussa tuli 17.7 ja nyt tämä kyseinen plussa on 1kk ikäinen tuhisija 🥰

Eli meillä kolmas alkanut raskaus jatkui iloisesti rv 38 asti ja saatiin terve vauva syliin. Kieltämättä oli ahdistavaa että tärppäsi helposti ja meni sitten kesken... 😔

(Taustatietoina; yrityksen alkaessa minä 30v, mies 32v. Minulla esikoinen tärpännyt aikoinaan noin 4kk yrityksen jälkeen ja syntynyt hätäsektiolla 3/14)
 

Yhteistyössä