Keskenmenon jälkeen plussanneet talvella 2013-2014

Täällä on viimein virtsatientulehdus selätetty. Ja olo alkaa olemaan aika rauhaton. Vauva saisi kyllä pian jo syntyä.

Onnea kaikille hyvistä ultrakuulumisista. Tänne on ilmeisesti aika monta poikaa tulossa?

Yritän tässä kuluttaa aikaa katsomalla olympialaisia vaikka en mikään suuri urheilufani olekaan. Olipahan jotain tekemistä tässä odottaessa.

39+1
 
  • Tykkää
Reactions: Vekkuliina
Rakenneultrassa käyty, kaikki normaalisti, koko vastasi 21+6, menkoista laskettuna 21+3. Paino 434g. Kaikki rakenteet saatiin tsekattua, hieman piti sydäntä tutkittaessa toista tökkiä että kääntyisi, selkäranka "varjosti" ultrakuvaa mutta sekin saatiin katsottua. Kohdunsuukin hyvin kiinni, ei tunneloitumista harjoitussupistusten ja jomottelujen myötä. Esikoinen sairastellut tässä ja viime yö meni valvoessa, nyt onkin kunnon kooma päällä. En osannut oikein sitten kyselläkään erikoisempia kun hereilläpysyminenkin teki tiukkaa :D Sitä odotuksen iloa ja vauvan syliin saamisen varmuutta odottelen edelleen. Jotain taisi mennä henkisesti rikki näiden keskenmenojen myötä kun ei usko ennenkö synnytyslaitoksella.
 
Onnea miss_piggy pojasta! :heart:

Jokohan sitä tulisi tänne puolelle tuolta kuumeilijoista. Onhan siitä useampi kuukausi jo aikaa kun täällä viimeksi olin. Olen kyllä jotenkin sivuuttanut tähän asti ajatuksen, että raskaana ollaan. Tällä neljännellä kerralla kyllä nyt on sentään jotain oireitakin havaittavissa. Masu on turvoksissa, tissit kipeenä ja nälkä koko ajan. Väsy oli jossain vaiheessa, mutta onkos tuo ihme kun tein töissäkin yli 50 tuntisia viikkoja.

LA-- 2.10--Jetta--29v--Km7/13 ja 10/13--2.lapsi

Siinä siis miun rivi jos sen lisäätte mukaan. LA on hieman huteralla pohjalla, mutta oletan sen osuvan 1.10-4.10 välille joten laitetaan vaikka tuo 2.10 siihen.

Ensimmäisen neuvolan varasin ja aika olisi jo ensi viikolla. Jotenkin kyllä tuntuu oudolle taas mennä sinne juttelemaan raskaudesta ja raskaana olosta kun mitään takeita ei taaskaan ole siitä onko mukula mukana ja jos on niin kuinka pitkään.

-Jetta-
 
Huomenta,

Jahas, karma sitten taas iski. Heti kun sain tänne viestiä laitettua niin johan alkoi punaruskea vuoto ja eilis päivä vietetty kättärillä päivystyksessä. Ultrasivat ja sanoivat, että paljoa ei tuolla kohdussa mitään näy ja tervetuloa viikon kuluttua takaisin ultraan. En nyt ihan varma ole näkikö sikiö vai ruskuaispussin, mutta jotain kuitenkin näkyi. Vuoto hyvin vähäistä ja jatkuu ainakin vielä. Saa siis nähdä alkaako vuotamaan jossain vaiheessa enemmän ja onko aihetta mennä vielä viikon päästä ultraan. Jotenkin nyt kyllä ajattelisin, että tuulimuna se on.

-Jetta-
 
Toivottavasti kyse olis vain myöhäisestä tärpistä ja kiinnittymisestä. Viikkoja vaikea sanoa kun kierrot on ollut 28-35. Nyt ainakin vuoto todella vähäistä ja havaittavissa vain pyyhkiessä. Jotain toivoa siis voisi olla, että ensi viikon ultrassa näkyisi jo enemmän entä eilisessä.

-Jetta-
 
Miss_piggy: Onnea pojasta! Ei muuta kun kaikkea hyvää teidän pienelle perheelle :)

Jetta: Hui, toivottavasti nyt menis kaikki hyvin ja vuoto olis ollu jotain viatonta. :hug:

Omia kuulumisia: Täälä on voitu hyvin ja ehkä jopa pieniä liikkeitä havaittavissa. Eilen poksui 20+0.. Apua :D En ois uskonu sen päivän koittavan :) Nyt vain rakenneultraa tässä ootellaan ja että masu alkais kasvamaan :)
 
Tänään np-ultrassa nähty sikeästi nukkuva kaveri. Aloin jo epäillä, onko hänellä jalkoja ollenkaan. Löytyi nekin. :) On se vaan mahtavaa nähdä, että siellä todella on joku, kun olotkin ovat helpottuneet ja välillä on epätodellinen olo. Onneksi ei mene enää montaa viikkoa, kun varmasti tuntee jo jotain. :heart:
 
Isosti onnea miss_piggylle perheineen pienestä pojasta! :heart: Niin ne vain tulla tupsahtaa kun sen aika on. Synnytyskertomusta odotellessa ;)

Jetta: Listalle lisäilty ja pois ei päästetä. Eli tervetuloa tälle puolelle ja kaikki mahdolliset ulokkeet ristissä sen puolesta, että kaikki on hyvin. Onnea plussasta!
 
  • Tykkää
Reactions: miss_piggy
Plussasin ekan kerran viikko sitten. Eli ihan alussa olen. Enkä vielä tänne uskalla ilmoittautua. Ehkä jos digi näyttää viikon päästä 3+. Mutta miten olette selvinneet keskenmenon pelosta? Tarkkailen oireita aivan liikaa ja pelkään verenvuodon alkamista kamalasti ja tarkkailen aivan liikaa raskaustestien viivoja. Ja tämä stressimäärä ei vain voi olla hyväksi :(.
 
Onnea miss_piggy! Siitä se alkaa, oli kyllä itsellä elämäni kovin ja ihanin koulu :) Ei siihen osaa varautua etukäteen millainen muutos se elämälle on. Mutta kyllä se antaa niin paljon enemmän kuin ottaa.

Tsemppiä Jetta!

Toothie, tuota pelkoa se alussa oli, jatkossa se sitten onneksi hieman hälvenee vaikkei katoa. Minulle paikallisen keskussairaalan ylilääkäri kommentoi pelkoa et jos siihen raskaudet aina keskeytyisi niin ihmiskunta olisi jo sukupuutossa. Lisäännytään sotien ja pelon keskellä edelleenkin joissain maissa ja siellä yleensä (ja valitettavasti) lapsiakin eniten syntyy...

ON: tasaista on, supistelee kivuttomasti säännöllisen epäsäännöllisesti ja väsyttää. Lisäsin rautaa kun väsymys tuntui aivan järkyttävältä. Paikathan oli hyvin kiinni viime ma rakenneultrassa joten ei onneksi sen osalta huolta. Neuvola maanantaina, siellä sitten hemppa tarkistukseen. Liikkeitä on reilusti, se pitää järjissään :)

alien & hippu 22+1
 

Yhteistyössä