Kesäkuiset 2022

Rakenneultra takana meilläkin. Sukupuoli jäi arvoitukseksi. Rakenteiden puolesta kaikki vaikuttais olevan ok. Reilun kuukauden kuluttua seuraava ultra.

Tulipas mieleen, että ootteko ottaneet raskausajan kuvia ammattilaisella tai aiotteko nyt otattaa? Itseäni kiinnostaisi ajatus. Täytyisi perehtyä asiaan. Mietin että missä vaiheessa olisi mukavin.
varasin kuvausajan toukokuun alkuun sillon olis rv31 tai oliko 32.. halusin että kuvattaisi ulkona ja jo kevyemmässä mekossa siksi otin vasta tolloin ajan☺ Kuvaaja sanoi että viikot 30-36 ovat parhaita kuvauksen kannalta mutta se oli hänen mielipide siis
 
Meillä oli esikoisella Baby Björnin sitteri, joka oli ihan hukkaostos, koska ei hän siinä koskaan suostunut olemaan. 😄 Myytiin pois lähes käyttämättömänä.

Itse en ole ottanut raskauskuvia ammattilaisella, mutta mies saa ottaa aina silloin tällöin jotain kivoja kuvia järkkärillä ulkona, että jää raskausajasta ja masusta muistoja. 💙

Täällä on nyt laitetttu tuulemaan ja varmaan puolet puuttuvista hankinnoista tehty. Tuplarattaatkin tilattu. Tässä vähitellen tilaillaan loputkin kamppeet odottelemaan.
 
Rakenneultra takana, ensin erikoistuva lääkäri harjoitteli ultraamista noin tunnin, löysi kaikki rakenteet mitä pitikin, sit vielä hänen ohjaava lääkäri katsoi sydämen ja keuhkot. Kaikki normaalia ultrassa. Paino 397 g. Seuraava aika äitiyspolille rv 28+1 joka on maaliskuun loppupuolella.
Sukupuolenkin hän tarjosi näytille. Lääkäri sanoi sen silleen, että nyt neitokainen on sopivasti jalat levällään, niin tytön sukupuolirakenteet täältä selvästi näkyy. Elikkä meille olis sit tyttö tulossa.

Tänään 21+2
 
Ihania ultrakuulumisia ❤
Mulla oli eilen neuvola ja sain todistuksen, jolla voi hakea nyt sitten äitiyspakkausta ja tukia. Pakkaus lähti tänään heti tilaukseen. En malta odottaa, että saapuu! Hain myös syntymättömän lapsen vakuutusta ja odottelen terveyden tilasta vielä kyselyä.
Tänään starttasi 23+0. Vatsaan alkanut tulemaan raskausarpia ja vatsa tiellä pilateksessa :D
Meillä myös poju painoi rakenneultrassa arviolta 515g, joten saas nähdä mikä jytky on tulossa vai hidastuuko kasvu.
Potkut tuntuvat nyt päivittäin vatsa päältä, välillä kovastikkin pistää karatea. ❤ Mies ei ole vielä kerennyt bongaamaan.
 
Paljon onnea kaikille hyvistä ultrauutisista! Samoin eilen kävin ultrassa ja kaikki oli ok, sydäntä oikein erikseen kehuttiin pidemmin😁 vauva ei taaskaan piilotellut sukupuoltaan vaan saatiin oikein pippelikuva kotiin viemisiksi. Paino oli 361g, luulin että paljon mutta täällähän näyttää olevan isompiakin vauvoja. Nyt siis 21+1 ja hankintoja vois vihdoin alkaa tekemään 🤗
 
En kestä kun tänne satelee hyviä kuulumisia koko ajan, ja ihanasti sekä tyttöjä että poikia tulossa.😍 Onnea @Wasi ja @Pandi !!

Oonkohan mie ihan viimeisten joukossa menossa ultraan..🙊 Pitäskö meidän tehä joku lista missä olis lasketut ajat?
Lista meillä on, mutta varmaan jäänyt tuonne alotussivuille. Voin koittaa hakea. Pitäisikö listaan halutessaan merkitä, kumpi tulossa? :)
 
  • Tykkää
Reactions: Pandi ja hanba

Yhteistyössä