kertokaa hieno kartano tai paikka missä voisi häät pitää pirkanmaalla?

  • Viestiketjun aloittaja madonna
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Me vietimme häitämme aiemmin tänä vuonna Rapukartanolla ja meillä oli säätä myöten kyllä aivan täydellinen päivä! Rapukartano on aivan upea paikka eikä talvihäillemme löytynyt edes kilpailevaa paikkaa. Olimme hiukan varuillamme luettuani edeltä arvosteluja paikasta mutta meidän kokemukset henkilökunnasta on ainoastaan positiivisia. Muukin hääseurue kehui että mukavaa porukkaa. Meidät otettiin lämpimästi vastaan suunnitteluvaiheesta alkaen ja hääpäivänäkin kaikki hoidettiin erittäin ammattimaisesti. Jos epäilyttää niin tehkää niinkuin me ja käykää illallisella ja samalla tutustumassa paikkaan ja pitäjiin etukäteen, ei se sen vaikeampaa ole :)

Meillä vaikutuksen teki paikan keittiö - tarjoilut on aivan toista luokkaa kuin juhlapaikoilla yleensä. Kartanohan toimii ravintolana muutenkin. Toinen ratkaiseva tekijä itse kartanon lisäksi oli hotelli, missä vieraat sai yöpyä. Vietimme oikein pitkän hääviikonlopun perjantaista sunnuntaihin paikalla. Budjetti ei ylittynyt ja mielestäni häiden kokonaiskustannus oli muutenkin hyvin kohtuullisella tasolla vieraiden maksaessa itse yöpymisensä.
 
vierailija
Kyllä mielestäni Rapukartanoa voi suositella varsin mainiosti. Paikan majoituksen taso on tosi korkea hääsviitteineen kaikkinen, ruoka on maukasta ja kaunis ympäristö. Kirjallisen tarjouksen saa kyllä ja varausehdot löytyvät etukäteen vaikkapa heidän nettisivuilta.
Kannatta myös tarkistaa että laskutus on oikein. Pientä vilppiä ollut siinäkin. Ylisuuria juomien määriä laskutettu.
 

Yhteistyössä