kellä on kolme lasta??

  • Viestiketjun aloittaja
  • Ensimmäinen viesti
nikitön
ensimmäisen ja toisen lapsen välillä 1v4kk ja toisen ja kolmannen välillä 4v

hyvin olen jaksanut, välillä on väsymystä mutta sen ymmärtää kun kuopus vielä heräilee öisin. Isommat auttaa kovasti vauvan hoidossa ja leikkivät hänen kanssaa mielellään.
 
tänhetken ikätilanne on tarkalleen 4v3kk 1v3kk ja 2kk
=)
välillä jaksaa tosi hyvin,välillä vaan hyvin ja joskus haluis vaan aamulla jäädä sänkyyn nukkuun. varsinkin nyt kun vauva haluis syödä kokoajan öisinkin.
 
äiti x 3
meillä on nyt 1v10kk, 4v ja 7v. kiva kun on vähän ikäeroa kaikilla, niin ei ole vauva-aika käynyt liian rankaksi. koko sarja on tyttöjä ja kivasti leikkivät keskenään. nyt just alkaa elämä olla melko helppoa ja mukavaa, oiskohan kohta jo neljännen aika... :D
 
7v,6v ja 3kk.ensimmäisen ja toisen välillä vajaa vuosi väliä...sillon oli raskasta mutta nyt niistä on mukavasti apua pikkumiehen hoidossa.väsynythän sitä on ku vauva heräilee yöllä mutta muuten hyvin pärjätty =)
 
me too
12v, 9v ja 5 kk.. murkku , esiteini ja vauva.. monena pitää olla.. mut kyl iltatähti on niin kiva ja pehmittää vähän murkkuakin..ja vanhemmat lapset auttaa hoitamisessa..
 
nellu
Meillä tenavat 5v9kk, 4v7kk ja 2v9kk. Säpinää riittänyt ja sillonkun olivat pienempiä niin tunnustan, välillä olin tosi väsynyt. Nyt ovat jo sen verran "isoja" et menee vallanmainiosti :)
 

Yhteistyössä