Kas kristittyjä 😮 Englannin lapsipuukotukset ilmeisesti lopettivat katolilaisten ja protestanttien välisen tuhatvuotisen sodan?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Tekijä on autistinen kristitty.

Palstan laitaoikeisto on öyhöttänyt islamilla, mamutuisella, vassareilla, ja jopa elokapinalla. Nyt voi vain kysyä, että


Hävettääkö?
 
vierailija
Southportissa ei ymmärretä mellakoita. Pubinpitäjän toteaa, että mellakoiden laajeneminen loukkaa surmattujen pienten tyttöjen muistoa ja ettei mieltä osoiteta niillä heidän vuokseen.

"Southportissa tragedia kohdataan yhdessä, ja muualle maahan levinneet mellakat tuomitaan häpeällisinä. Katso videolta Southportin asukkaiden tuntoja."

 
vierailija
Tavalliset huolestuneet kansalaiset ne siellä taas valmistautuvat suojelemaan maataan. Mitä siitä, että muutama poliisikin loukkaantuu.

"Britannian poliisivoimat valmistautuvat jopa 39:ään eri äärioikeiston kokoontumiseen ja mahdolliseen mellakointiin keskiviikkoiltana, brittiviestimet kertovat.


Sky Newsin mukaan tiistai-ilta oli ”suhteellisen rauhallinen” viikon kestäneiden levottomuuksien jälkeen. Keskiviikkona odotetaan kuitenkin uusia mellakoita, joita varten kaduille on komennettu noin 6 000 poliisia.


Daily Mail -lehden ja muiden viestimien mukaan sosiaalisessa mediassa on kiertänyt 39:n ”kohteen lista”, jossa olisi mainittu esimerkiksi siirtolaisten majoituspaikkoja, turvapaikanhakijoiden keskuksia ja joidenkin asianajajien toimistoja.


Listan kerrotaan kiertäneen Telegram-viestipalvelussa. Saatesanoissa käsketään ihmisiä kokoontumaan listattuihin kohteisiin naamioituneina kahdeksalta illalla paikallista aikaa.

Viranomaisten mukaan 51 poliisia oli loukkaantunut Rotherhamin kaupungissa sijaitsevan hotellin luona sattuneissa väkivaltaisuuksissa sunnuntaina. Hotellissa majoitetaan turvapaikanhakijoita.


Britannian yleisradioyhtiön BBC:n mukaan poliiseilla oli muun muassa murtunut luita ja jotkut olivat saaneet päähänsä vammoja."



 
Puopolo tuhoaa n. 14 minuutissa väitteet, että mielenosoitukset johtuisivat äärioikeiston disinformaatiosta.


Puopolo ❤
 
vierailija
Puopolo tuhoaa n. 14 minuutissa väitteet, että mielenosoitukset johtuisivat äärioikeiston disinformaatiosta.


Puopolo
Juu 👍

Ja jokainen eurooppalainen tajuaa heti että tuon raakalaismaisen teon takana on pakko olla mamutaustainen mies

Suurin osa varmasti luuli muslimiksi koska kaikki tapahtui 1:1 heikäläisten tutun kaavan mukaan

Puolustuskyvyttömiä puukotetaan
 
  • Tykkää
Reactions: Palstapesu
vierailija
Niin kummat niitä tavallisia kansalaisia olivatkaan?

Rauhanomaista mielenilmaisua. Täällä näemmä jotkut "perheenäiditkin" pitävät väkivaltaista mellakointia ihan hyväksyttävänä, kun äänestämisellä ei enää saa haluttuja vaikutuksia. Nämä samat palstan äityliinit ovat väittäneet vastustavansa väkivaltaa. Tiedä sitten..

"Sara Tresilian, 58, oli saapunut paikalle vastustamaan äärioikeistoa.


”Asun tässä kaupunginosassa, emmekä me halua näitä ihmisiä kaduillemme... He eivät edusta meitä”, Tresilian sanoi.


Tresilianin mukaan oli tärkeää tulla paikalle välittämään tämä viesti.


”Minusta on tärkeää, että saavut paikalle ystäviesi ja naapureidesi puolesta”, hän sanoi.


Isoja mielenosoituksia järjestettiin myös Birminghamissa, Newcastlessä, Bristolissa ja Sheffieldissä.


Liverpoolissa rasismia vastustaneet mielenosoittajat kerääntyivät kirkolle, jonka odotettiin olevan äärioikeiston yksi kohteista.


”Sama tarina läpi maan. Rasistit on nujerrettu – toivottavasti ikiajoiksi”, juhli St. Maryn kirkon pappi Peter Morgan.


Pääosin mielenosoitukset sujuivat rauhallisesti."
 
vierailija
Mitä tahansa, että saataisiin huomio pois kolmesta kuolleesta lapsesta ja haavoittuneista ihmisistä.
Kyllä heitä on muisteltu ja surtu, kuten pitääkin - ei väkivaltaisesti riehumalla ja viattomia vahingoittamalla. Vai lähdetkö sinä hajottamaan paikkoja esim. koulusurman jälkeen, osoittamaan sillä tavalla huoltasi?


"Luoteis-Englannin Southportin asukkaat surevat viikko sitten veitsihyökkäyksessä kuolleita kolme pikkutyttöä. Rauhallisen rantakaupungin keskustan aukio on täyttynyt kukista ja pehmoeläimistä lasten muistoksi.

Southportin asukkaat ovat järkyttyneitä ympäri maata leimahtaneista mellakoista veitsi-iskun jälkeen. Kukaan haastateltavista ei nähnyt yhteyttä 17-vuotiaan ruandalaistaustaisen hyökkääjän ja maahanmuuton ongelmien välillä."


 
vierailija
Puopolo tuhoaa n. 14 minuutissa väitteet, että mielenosoitukset johtuisivat äärioikeiston disinformaatiosta.


Puopolo ❤
Katoppa mitä hänelle on aiheeseen liittyen vastattu X-viestipalvelussa - ei ole puoliksi italialainen toimittaja ihan kartalla kaikesta..
 

Yhteistyössä