kakskymppisii äitejä turusta???

Meillekin sopis paremmin ens viikon tiistaina se marakatti. Ollaan aina torstai päivisin äiti vauva jumpassa, niin silloin tulis hirvee kiire sieltä ja Johannes yleensä on sen jumpan jälkeen ihan väsy, ettei se ees kauan jaksais olla varmaankaan siellä marakatissa.
 
just aattelin että tuun kertoo ettei kuitenkaan päästä tänään, harmi. Viljamilla menossa joku ihme vikinä kausi ja unet on tiukassa, joten painun kyllä päikkäreille ja sitte ollaan ihan rauhaksiin kotona. Ei jaksa ajatella mihinkään lähtemistä.

Jos sitte vaikka huomenna jaksais lähteä skanssin avajaisiin. =)

Ensi viikon tiistai kuulostaa ihan hyvältä päivältä meille. Eli sillon marakattiin?
 
me ainakin ollaan tuolloin tiistaina menossa...
pikainen gallup: Kuinka moni on käyttänyt/käyttää lapsillaan kestovaippoja...
ajattelin vaan kun ite hieman olen hurahtanut niihin nyt... ostin oikein kaksin kappalein niitä tänään... olisi kiva kuulla vaan mitä mieltä yleisesti niistä ollaan???
 
Täällä käytetään kertakäyttövaippoja. Kestovaippailu ei oikein innosta, mutta hienoa jos joku jaksaa. =) Kai se on itellä vaan laiskuutta, noi kerttikset on niin helppoja ja toisaalta en oo edes jaksanu kestoihin tutustua niin paljon, että osaisin niitä käyttää.
 
Täälläkin käytetään kertakäyttövaippoja helppouden takia. Jotenkin ne kestot vaikuttaa niin työläiltä, ettei oo ite jaksanut alkaa niitä käyttämään, mutta onhan se hienoa, että jollain sitä jaksamista riittää, että niitä jaksaa käytellä.
 
meneekö se olematon maine; meillä on kaksi kestovaipatettua lasta, olen toiminut myös kantoliinatukihenkilönä (se epämääräinen pieni juokseva nainen, jolla on tummat hiukset+silmälasit+1 taaperotyttö selässä ja toinen isompi rattaissa) ja virallisesti imetystukihlö musta tulee elokuussa ;)
 
Kertakäyttövaippoja käytetään meilläkin,ne on niin helppoja.
Käytiin tänään skansissa kiertelemässä ja kivalta paikalta vaikutti :) Voisi sinnekkin joku päivä järkätä tapaamista? Siellä oli isoja kahviloita ja lasten leikkipaikkakin löytyi.
 
Skanssin aschan on ainakin tilava, toisessa kerroksessa. Plus että meiltä ainakin se oisi kävelymatkan päässä x) Oisko perjantai vaikka liian pian? Mulla oisi ainakin muistaakseni vapaata silloin ja päästäisiin kerrankin päivällä tulemaan jonnekin =)
 
Kyllä me ainakin perjantaina päästään tulee skanssiin, jos tapaamista järkätään. Sopiva päiväkävelymatka mennä sinne =)

Mites huomenna, onko tulijoita marakattiin? Tavataanko me jossain ulkopuolella, vai sisällä? Ite en tosiaan yhtään tiedä paikkaa, niin en osaa sanoa kumpi on järkevämpää. :) Mihis aikaan?
 
Meillä on vielä hieman yskää... joten en tiiä uskallanko huomenna lähteä vielä... mieli tekisi todella paljon... :headwall:

Me ei ainakaan tulla sinne skanssiin käytiin aamuste ja ei kiitos... joka puolella vaunuja ja rattaita ja sit se lasten hoitopaikka oli maksullinen (6,5?/h), oli sitten lapsi siellä hoidossa tai olit ite mukana, ei kiitos...
Mut sinne saa jättää vauvan tiistaisin ja torstaisin jos haluu mennä vaikka shoppaileen rauhassa...

 

Yhteistyössä