Noi saa myös ihan tavallisesta kovasta kermavaahdosta sillä tupperin pursottimella ainakin =)Alkuperäinen kirjoittaja 30.01.2007 klo 23:21 vieras kirjoitti:\no kyllähän ihan rahkakermavaahdolla saa, tarpeeksi pieni pursottimen terä pitää olla!Alkuperäinen kirjoittaja 30.01.2007 klo 23:19 Miten kirjoitti:\Siis miten ja millä tällaset jämäkät pursotukset saa aikaan?Alkuperäinen kirjoittaja 30.01.2007 klo 23:06 pinkuvinku kirjoitti:Mä tein tuollasen räpellyksen marraskuussa.
http://www.aijaa.com/viewer.php?id=261808
googleen hauksi kuva kakkuun, niin jo löytyyAlkuperäinen kirjoittaja 30.01.2007 klo 23:29 mimma kirjoitti:Hianoja kakkuja kaikki!!! Taitavia ootte mutta erityisesti muakin kiinnostais tietää mistä saa tuollaisen ihan oikeen valokuvan näköisen jutun kakun päälle.. meni yli ymmärryksen
Kiikom jos joku osaa auttaa!
Siis miten ton saa tehtyä ton kuvan Pitääkö se tilata jostain vai mitä siis en tajua yhtään :ashamed: Kertokaa nyt joku??? On kyllä aivan ihania kakkuja,siis en ikinä osais tollasia tehdä :\|Alkuperäinen kirjoittaja 30.01.2007 klo 22:00 riikka-78 kirjoitti:Tuossa vielä tuo meidän herran 1-vuotiskakku. Jostain syystä en oo muita kakkuja kuvaillu, vaikka niitä aika paljon tehny .
tää on noin isoksi kaulitty ja työtä siinä oli kylläAlkuperäinen kirjoittaja 30.01.2007 klo 23:02 Piipi kirjoitti:\niin mä tekisin, se voi olla toki sitä vaahtokarkkitaikinaakin, jolle tuo mun tekemä kuva on maalattu. =)Alkuperäinen kirjoittaja 30.01.2007 klo 23:00 joppana kirjoitti:Kaulitaanko se marsipaani ihan noin isoksi? Tuo pohja jos kerran on sitä??
Sitä pyöreetä pohjaa voi leikellä ja kasata sitten ihan minkä muotosen vaan. Ja pursotuksilla voi sitten tehdä loppusilauksen =)Alkuperäinen kirjoittaja 31.01.2007 klo 07:29 helläheluna kirjoitti:tää on varmaan tosi tyhmä kysymys mutta miten te saatte noi muodot noihin kakkuihin esim. toi barbin hame??? Siis kun kakkupohja on pyöree ja littana :ashamed:
ok, mutta millä sen saa pysymään esim. barbin hame muodossa??kostutetaanko se jollain ettei se halkeile?? :ashamed:Alkuperäinen kirjoittaja 31.01.2007 klo 07:41 mirena04 kirjoitti:\Sitä pyöreetä pohjaa voi leikellä ja kasata sitten ihan minkä muotosen vaan. Ja pursotuksilla voi sitten tehdä loppusilauksen =)Alkuperäinen kirjoittaja 31.01.2007 klo 07:29 helläheluna kirjoitti:tää on varmaan tosi tyhmä kysymys mutta miten te saatte noi muodot noihin kakkuihin esim. toi barbin hame??? Siis kun kakkupohja on pyöree ja littana :ashamed:
Kostutetaan ja täytetään ihan niinku tavallinenki kaakku. Ja kuten tuo Naakula tossa sanoi, voi tehdä kakkupohjan sellaseen kuivakakku vuokaankin, siin on sit se reikä valmiina.Alkuperäinen kirjoittaja 31.01.2007 klo 08:29 helläheluna kirjoitti:\ok, mutta millä sen saa pysymään esim. barbin hame muodossa??kostutetaanko se jollain ettei se halkeile?? :ashamed:Alkuperäinen kirjoittaja 31.01.2007 klo 07:41 mirena04 kirjoitti:\Sitä pyöreetä pohjaa voi leikellä ja kasata sitten ihan minkä muotosen vaan. Ja pursotuksilla voi sitten tehdä loppusilauksen =)Alkuperäinen kirjoittaja 31.01.2007 klo 07:29 helläheluna kirjoitti:tää on varmaan tosi tyhmä kysymys mutta miten te saatte noi muodot noihin kakkuihin esim. toi barbin hame??? Siis kun kakkupohja on pyöree ja littana :ashamed:
Minä kanssa omistan tupperin pursottimen, ja täytyy sanoa että EN SUOSITTELE sitä! Paljon kauniimpaa ja siistimpää, siis yksinkertaisesti näyttävämpää jälkeä saa kunnon metallityllilla.Alkuperäinen kirjoittaja 30.01.2007 klo 23:04 jonnuli kirjoitti:\Hyvä kun kehuit tupperin pursotinta, sillä menin sunnuntaina semmosen tilaamaan ku aina kiroan kakkuja tehdessä kun ei oo kunnollista!Alkuperäinen kirjoittaja 30.01.2007 klo 22:43 Piipi kirjoitti:Olikohan se joku vispicreme tai vastaava jsota tuli hyvä vaahto pursottamiseen??? Sit mulla ainakin on käytössä Tupperin iso pursotin ja terät, se oli hyvä sijoitus.
Ei, kyllä on olemassa leipuri ja on myöskin kondiittori. Ne on kaksi aivan eri asiaa..Alkuperäinen kirjoittaja 30.01.2007 klo 21:38 nauravainen nakki kirjoitti:Jospa tuo "Leipuri" yrittää jotenki päteä nimikkeellään B) Vaikka eikös tuo oikea nimike ole kondiittori joka näitä kakkuja yms.tekee?
Barbiekakun voi tehdä myös yhdestä pyöreästä kakkupohjasta ja toiseksi tekee samaa kakkupohjaa kuivakakkuvuoassa =) On reikä valmiina keskelläAlkuperäinen kirjoittaja 31.01.2007 klo 08:29 helläheluna kirjoitti:[ok, mutta millä sen saa pysymään esim. barbin hame muodossa??kostutetaanko se jollain ettei se halkeile?? :ashamed: