Kahden aikuisen joulu

  • Viestiketjun aloittaja joulu kaksin
  • Ensimmäinen viesti
joulu kaksin
Miten viettäisit? Ensi kertaa näin,ei lapsia eikä muita vai me kaksi aattona. Tietysti yhdessä rauhassa kynttilöiden loisteessa ja sauna lämmin mutta mitä muuta ettei ilta tunnu ihan tavalliselta viikonlopulta,rahaa ei ole paljon.Toisamme emme esim lahjo.
 
Tuo Lappi ja joku erämökki olisi ihana vaihtoehto, mutta jos rahat ovat tiukilla, niin keskittyy kotona nauttimaan rauhallisesta tunnelmasta. Ei sitä ihmeitä tarvitse. Ulkoilette, syötte hyvin, joululaulut soimaan, pelaatte jotain jne.
 
Meillä jouluaattoon kuuluu joulurauhanjulistuksen seuraaminen tv:stä/netistä, jos olemme reissussa, sitten saunomme rauhassa, syömme todella hyvin ja annamme toisillemme todella pienet lahjat, avaamme lahjat yhtäaikaisesti ja sitten kerromme, mitä ajatuksia lahjan saaminen ja ostaminen sai aikaan. Sen jälkeen sitten avataan yhdessä muutamat sukulaisilta/ystäviltä tulleet lahjat. Sitten paikasta riippuen saatamme lähteä käymään hautausmaalla kävellen tai vaan pitkälle kävelylle muuten, jos olemme esim. mökillä joulua viettämässä. Sitten vielä uudestaan nopeasti pesulle, iltapala ja nukkumaan. Jouluaamuna sitten käymme kirkossa tai nukumme pitkään, päivä sitten meneekin ollessa ja ulkoillessa.
 

Yhteistyössä