Ajattelin Cumulusta, mutta mietinkin, ettei se ole amerikkalaistyylinen. Mut nyt googlasin ja tiedän tuonkin.Alkuperäinen kirjoittaja jybis:siis se all american bistro...mikä poutapilvi??(kello on niin paljon ettei pää toimi )Alkuperäinen kirjoittaja Piparjuuri:Tarkoittaako se poutapilveä?Alkuperäinen kirjoittaja jybis:ja se ravintola mistä me käveltiin ulos on se c:llä alkava elannon ketju,en viitti koko niema kirjottaa kun sekin taitaa olla kiellettyjen listalla
meinasiksä sitä palloa jonka edessä on semmonen vaakasuora kekäle??
just se :wave:Alkuperäinen kirjoittaja selleri:Alkaisko jybiksen ravintola Chi...
:flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower:Alkuperäinen kirjoittaja voi päivää:Siis todella!!? Eihän huoltsikat ole ravintoloita niiden varsinaisessa merkityksessä!
Ne lämmittää pakkasesta pihvit ja perunat jne, usein kokkina joku joka osaa vettä keittää..
Eli jos tankkaat autos ja ittes, sen todella teet, et syö ravintolassa, etkä siten saa ravintolatason ruokaa tai palvelua!
Toki jäiset ruoat eri aikaan on alkeellista..
Sitten pihveistä.
Pihvit paistetaan ravintolassa aina mediumina. Aina.
Kukaan itseään ja ruokaa kunnioittava kokki ei paista pihviä kypsäksi, se pilaa ruoan.
Jos asiakas välttämättä haluaa ruokansa pilattavan, kokki sen tekee raskain sydämin.-.jos tekee.
Käykää m,äkkärillä, jos ette parempaa ruokaa sittren kuitenkaan osaa arvostaa, tai syökää bensa-asemalla sitä moskaa mitä satutte saamaan.
Ravintolassa käyminen kannattaa aina ja hyvästä ruoasta sekä palvelusta kannattaa maksaa vähän enempi kuin bensiksen lounaasta.
onko chicosi sinun mielestäsi huoltoasema?maksanko chicos nimisen huoltoaseman jäisestä pasitoksesta ja puoliraa-asta JAUHELIHA pihvistä ravintohinnan?Alkuperäinen kirjoittaja voi päivää:Siis todella!!? Eihän huoltsikat ole ravintoloita niiden varsinaisessa merkityksessä!
Ne lämmittää pakkasesta pihvit ja perunat jne, usein kokkina joku joka osaa vettä keittää..
Eli jos tankkaat autos ja ittes, sen todella teet, et syö ravintolassa, etkä siten saa ravintolatason ruokaa tai palvelua!
Toki jäiset ruoat eri aikaan on alkeellista..
Sitten pihveistä.
Pihvit paistetaan ravintolassa aina mediumina. Aina.
Kukaan itseään ja ruokaa kunnioittava kokki ei paista pihviä kypsäksi, se pilaa ruoan.
Jos asiakas välttämättä haluaa ruokansa pilattavan, kokki sen tekee raskain sydämin.-.jos tekee.
Käykää m,äkkärillä, jos ette parempaa ruokaa sittren kuitenkaan osaa arvostaa, tai syökää bensa-asemalla sitä moskaa mitä satutte saamaan.
Ravintolassa käyminen kannattaa aina ja hyvästä ruoasta sekä palvelusta kannattaa maksaa vähän enempi kuin bensiksen lounaasta.
ennen jumbon chicosista sai hyvää mutta ei sieltäkään enää..se yks kokki teki siellä ennen isoja annoksia.Alkuperäinen kirjoittaja selleri:Minusta siellä on aina ollut ala-arvoista ruokaa ja ne annoskoot ovat :headwall:
Chicosin taso on laskenut merkittävästi ihan parissa vuodessa. Myyvät kalaa piri-piri-kastikkeella ja todellisuudessa se soossi on pullosta lorautettua thai sweet chili - kastiketta. Ihan eri mantereeltakin siis. Viimeksi Chicosissa käydessäni - oli eri Chicos kuin edellisellä kerralla - kysyin tarjooilijalta, onko tämä teidän piri-piri-kastike piri-piri-kastiketta. Mihin tarjoilija nolona sanoi, että ei ole. Kiitin rehellisyydestä.Alkuperäinen kirjoittaja jybis:onko chicosi sinun mielestäsi huoltoasema?maksanko chicos nimisen huoltoaseman jäisestä pasitoksesta ja puoliraa-asta JAUHELIHA pihvistä?
vastaan itse,ei se ei ole bensis.ja EI en maksa ravintolahintaa jäässä olevasta ruuasta ja raa-asta pihvistä jonka PITÄÄ olla kypsä
Totta puhut. Suomessa on 3 kypsyysastetta, Jenkeissä oli 5. Jos Suomessa haluaa hyvän pihvin, tarjoilijalle pitää sanoa, että "erittäin raaka". Voi vielä sanoa, että pihvi otetaan käteen, sille näytetään sormella, että paistinpanu on tuolla ja sitten pihvi laitetaan lautaselle. Näin saa kutakuinkin sopivaksi paistetun pihvin.Alkuperäinen kirjoittaja pihvi:Ravintoloista vain erittäin harvoissa saa oikeasti hyvää ruokaa. Jos on kiinnostunut aiheesta ja viitsii panostaa, niin itse tehdyt eväät ovat usein parempia ja hinta on aivan eri luokkaa. Esim. naudan filepihvit ovat ravintoloissa usein aika huonoja ja puhun oikeista ravintoloista. Lähes poikkeuksetta liian kypsiä. Nykyään tuleekin syötyä ravintoloissa vain sellaisia ruokia, joita ei ole tullut itse tehtyä.
Alkuperäinen kirjoittaja pihvi:Eka kerran kun tein "intialaisen"jauhelihakastikkeen niin vaimo totesi maistamisen jälkeen: no niin, kohta ei voida käydä intialaisessakaan.
forumin alakerrassa hemmetin hyviä ruokamestoja!!!Alkuperäinen kirjoittaja jybis:yks mikä kannattaa katsastaa jos haluaa nopeesti intialaista niin elielinaukiolla,rautaieaseman uusimmassa siivessä on joku indian express..sieltä saa hyvää masalan tikkaa jne
Mä syön ravintoloissa usein, mutta aika harvoin lihaa. Arvostan kyllä hyviä ravintoloita, esim Meze Pointin "pyörtynyt imaami" on taivaallista enkä itse osaa valmistaa yhtä hyvää.Alkuperäinen kirjoittaja voi päivää:No kaipa nuo ketjut jo ravintoloita jossain määrin ovat..ehkä..jotkut.
Me mieheni kanssa käymme syömässä ravintoloissa hyvin harvoin, ja silloin valitsemme kyllä hyviä, usein yksityisiä ruokaravintoloita, jotka tiedetään/tunnustetaan hyviksi.
Yleensä mieheni tekee mielummin ruoan kotona viimeisen päälle, pidetään niitä gourmet-iltoja kahden kynttilänvalossa mielummin niin.
Kyllä minäkin olen joskus bensa-asemalla syönyt, noin kerran/5v, ja se riittää.
Henk.koht olen mielummin nälässä kun syön huonoa ruokaa.
Mun yks take away -paikoistani =) Se on Namaskaarin ravintola.Alkuperäinen kirjoittaja jybis:yks mikä kannattaa katsastaa jos haluaa nopeesti intialaista niin elielinaukiolla,rautaieaseman uusimmassa siivessä on joku indian express..sieltä saa hyvää masalan tikkaa jne