kaapissa kutistunu mekko?

APUVA... juhlat tulossa 2viikon päästä ja meikä-tyttö TURSUAA mekostansa pihalle... :ashamed: Oliskohan teillä hyviä vinkkejä pikaseen painonpudotukseen, noin 3-4kg pois? Olisko mistään laihdutusvalmisteista apua? Onko kukaan kokeillu ns.kepulikonsteja... mekko nimittäin oli kallis... :( mitäpä tästä opimme, eli mässäily EI kannata... :ashamed:
 
Mulla on kanssa käyny noin... muutama vuosi sitten. Jos et ole juhlakalu, elikkäs esim. morsian jolloin puku on olennainen osa juhlaa, neuvoisin välttämään kepulikonsteja ja menemään suosiolla ostamaan halvan mutta kauniin mekon juhliin.. Näin vältyt kiireeltä pettymyksiltä ja juhlia edeltävän illan itseinhoa tursuavia ajatuksia peilin edessä. Lisäksi nautit juhlista enemmän sopivan kokoisessa mekossa, kun ei tarvitse oikoa mekon ryppyjä koko ajan. Eli marketin tai halpahallin mekko mukaan ja nätti laukku ja hattu kaupanpäälle -ne kun käy minkä kokoisen puvun kanssa vaan ;) Itse ostin juuri kymmenellä egellä kauniin hameen Robin Hoodista, josta ei mahamakkarat näy. Ei siis kovin kallis, mutta silti hyvännäköinen ja tänään aattelin käyttää sitä ylioppilasjuhlissa.

Jos neuvoni ei miellytä, voit tietysti kokeilla elämää kaalikeitolla ja vedellä, mutta siitä saattaa mennä pötsi sekaisin ja juhlat menevät vessatellessa. Toinen kepulikonsti on ananasmehun ja sitruunamehun litkiminen -väitetään poistavan kehosta nesteitä. Myös omenaviinietikka tekee jotain temppuja, mut en tiiä millä aikavälillä.

Muista että juhlissa ei ole tärkeintä puku vaan tunnelma ja iloinen ilme! :) Mutta mitä tahansa päätät tehdä, vietä mukavat juhlat!
 

Yhteistyössä