Kaakonkulman odottajat kesällä 2009

Tiistaina ois yliaikakontrolli ja siitä toivon, että sais lähetteen loppuviikon käynnistyksee. Helpompi suunnata katse sitä kohti, ku miettiä koko ajan, et oisko nyt mitään oireita. Henkisesti on ollu kyl rankka viikko, jospa se nyt helpottais.

Jaksamisia kaikille :hug:

- J ja P 41+1
 
Jouskulle kauheesti tsemppiä sinne! Ennemmin tai myöhemmin vauveli on kainalossasi.. :flower:

Minä katoan nyt noin viikoksi pois netin äärestä, joten pitäkäähän pino pystyssä sillä välin. Meidän perhe tekee pohjois-savoon mummolareissun. Toivotaan, että pysyn sen reissun ajan yhdessä koossa, tänään kun tuli aikamoinen kimpale limatulppaa ulos ja sitä vessareissulla miehen kanssa ihmeteltiin.. :whistle: No, aiemmissakin raskauksissa limatulppa on tullut omia aikojaan, eikä ole minun synnytyksiin ja niiden alkamisiin ollut missään vaikutuksissa.. Että tuskinpa nytkään.

Heili
 
Poika tuli 22.7. klo 00:06 melkei vuorokauden pusaamisen jälkeen. Suojelusenkelit oli matkassa ja nyt turvallisesti jo kotona. Poika on ihana ja ihmeellinen :heart:

Mitat 2988g, 51cm ja päänympärys 33/35cm eli pieni palleroinen.

Jaksamisia odottajille :hug:

- Jousku ja Väkkärä 4vrk
 
Lämpimät kiitokset kaikille :hug:

Masua ei oo kyl ikävä, vaan tulihan sitä jo kannettua. Poika on aika itkuinen ja väsymätön tyyppi, saa nähdä minkäläisiä palleroita teidän masussa köllii =) Täällä ainaki äitiä koetellaan.

:flower:
 
No nyt on sit viimonen lääkäri (toivottavasti) käyty =) saa alkaa odottelemaan josko muutaman viikon sisällä sitten jotain tapahtuisi. Mahaa kasvatellessa saapi sit kesähelteistä (ja turvotuksistakin) nautiskella. Onneks esikoinen viihtyy rantsussa päivät. Jakselemisia muillekin mahan kasvatukseen :D
 
Glow
heeiiii =)

mieki änkeen tänne :D
kolmas tulossa, arvioitu saapumisaika 2.3.2010, Kouvolasta ollaan.
uudet tutut ois ihan tervetulleita!

Jatkan pinon lukemista...

Ainiin, 27v alkaa lähestyy ja synnäri tietty KOKS
 
Tervetuloa Glow =)
täällä edelleen odotetaan punktioon pääsyä,vielä melkein viikko tätä..
Tulehdukset on jyllännyt tuolla alaosastossa ja saanu aikaan melkoisia suppareita,niiden takia olenkin nyt lepäillyt kotisohvalla. Jospa tää tästä..

kohta alkaa poksua täällä pinossa jo monikin!

Petite ja mimmi 14+3
 
Heili oikein paljon onnea pikku prinssistä :flower: :heart: aivan ihana nyytti :heart:

Glow ootko kouvolasta kotosin?mietin vaa et mahdetaanko tuntea toisemme ;) mä asuin "oikeessa" kouvolassa 90-luvun ja nyt taas tän liitoksen myötä ja samanikäisiä taidetaan olla :) Ja tervetuloa :wave:
 
Piti tässä sanoman, että olisikohan täällä jotain muuta halukasta "päivittäjää" noille alkutiedoille, josko joku toinen perisi tämän homman nyt kun en enää odottajissa ole...

Ja sit toinen, että onkohan jossain syntyneiden puolella Kaakon kulmalaisille olemassa pinoa nykyisin?
 

Yhteistyössä