K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Juurikin tuo. On lukenut tuosta asiasta juoruja (niitähän oli tosiaan kaikkia törkeitäkin) mutta ei sanonut suoraan että se itse suhde on vain juoru. B on niin selkeä puheissaan yleensä, että oli hämmentävää ettei tuossa asiassa ollut tuon suorempi.
Ja fandomin ulkopuolellahan ei ole ollut muuta kuin sen juorulehden raportti heistä pyörimässä ympäri Ljubljanaa suutelemassa ja sitten B tägättiin niihin stooreihin joissa oli aivan törkeitä väitteitä. Toivon todella ettei B lueskele fandomin keskusteluita.
 
vierailija
B on tainnut olla jossain Sava Centarin kutsuvierastilaisuudessa Belgradissa. Se pääsi siis kuitenkin livahtamaan sieltä Lubljanan studiolta.
Kaikki Joksut olleet Juresta en tiedä, mutta muut näkyy Madam Cykan stoorissa ja voisin luulla että Nacen ja Krisin tyttikset on siinä kuvassa myös. Ne kaksi naista. Ovat tänä iltana olleet siellä on ollut Konstraktat yms. Oisko jonkun laulajan jotkut merkkipäivät.
 
vierailija
vierailija
Joko selvisi kuka tän kuvan on ottanut? Madam cykalla ei taas ole lähdettä eikä tossakaan ole. Noi naiset on varmaan Krisin ja Nacen tyttikset, mutta kuka toi tuntematon mies on ja miksi hän siellä on? Bojanin deittinä?
Vastaan itselleni: ei taida olla tyttiksiä kuvassa eikä muutenkaan deittejä vaan paikallisia muita julkkiksia. Bojanin vieressä laulaja Luka Racic ja naiset ovat influensseri Teodora Miljkovic ja laulaja Iva Lorens.
 

Yhteistyössä