K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Ei, mutta ei tuossa perus missihymyssä mitään erityistä säteilyä ole kuin kirjoittajan korvien välissä.
Löytyy useampikin kuva missä silmät erityisesti tuikkii. Lisäksi on sellaisia perushymyjäkin, niin kuin ihmisillä kuvissa yleensä, mutta niissäkin on ihan hyväntuulisen oloinen. X:ssä oli jollain kahden kuvan setti keikalta lavalta, missä päällä luki päällä mediaspeed. Niistä jälkimmäinen esim. on hyvä esimerkki siitä miten silmät tuikkii iloisesti hymyillessä. Myös B:n omissa tägätyissä oli hyviä esimerkkejä, esim. yksi niistä sivukuvista, missä on valkea paita päällä, käsi lantiolla ja valaistus tekee kasvot vaaleaksi. Perheen kansda oli myös iloisia hymyjä. Silmistä näkee aidon hymyn ja Boitsuhan on muutenkin sellainen jolla on ihan erityisen säteilevä hymy kun on iloinen.
 
vierailija
Mitä jankkareita tänne on nyt pesiytynyt? Vauvalta on näköjään pitänyt tulla tänne härkkimään. Ennen täällä oli hyviä keskusteluita ja itsekin osallistuin niihin, mutta nyt en ole viitsinyt kirjoittaa mitään moneen päivään. Pelkkää Bojanin arvostelemista ja diagnosointia sekä sääntöjankkausta
Sama juttu mulla. Ei edes huvita aloittaa mitään mukavampaa aihetta täällä, kun tietää että siihen tulee taas samat ihmiset haukkumaan B:tä.
 
vierailija
Mun mielestä tällaiset me vastaan te -kommentit on ihan turhia kun on anonyymipalstasta kyse. Täällä trollaavat voi ihan hyvin olla samoja tyyppejä jotka trollaa myös vauvalla. Suurin osa keskustelijoista on varmasti asiallisia kummallakin palstalla. Tuossa aiemmin ihmettelin että Bojanin ulkonäkökommentteja kritisoivat leimattiin Käärijän ulkonäköä haukkuviksi, mikä tuskin pitää paikkaansa.
Samaa mieltä.
 
vierailija
Tiedättekö kyllä me tarvitaan se JO-ketju. Tää oli alussa ihan kiva ketju mutta on nykyään mennyt vaan haukkumiseksi, jotkut vielä ajattelee sen olevan ketjun päätarkoitus. Ei tätä jaksa. Haluaisiko joku osaava perustaa sen JO ketjun tänne plussalle? Vapaata keskustelua, paitsi ei haukkumista ja arvostelua (+ tietysti muutenkin laki ja palstan säännöt). Vain JO:sta tykkääville. Voin itsekin katsoa asiaa kun ehdin. Nyt reissussa ja aina vaan hetki aikaa käydä täällä.
 
vierailija
Sama juttu mulla. Ei edes huvita aloittaa mitään mukavampaa aihetta täällä, kun tietää että siihen tulee taas samat ihmiset haukkumaan B:tä.
Taidatte lukea kuin piru Raamattua. Tykkään Bojanista, enkä havaitse täällä mitään mainittavaa B n haukkumista. Joku oli käyttänyt rumaa kieltä, kun väitti B n laihtuneen rankasti ja jotain muita yksittäisjuttuja ehkä.
 

Yhteistyössä