K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Eipä tämä paljoa vaatinut selvittää paikka D ja S:n mahdollinen paikka. Onnittelut sille, joka sai selvää kirjojen sanoista. Siitä tuli epäilys Kroatiassa lopulta. Se, että onko B. tuolla jo, on toki vielä kysymysmerkki. Sitä toki puoltaa, ettei ollut niillä synttäreillä. Osuvat samaan aikajanaan, jos voidaan olettaa D. on ollut kolmisen päivää noin Kroatiassa. Tämä taas tulee ilmi Diaries sarjasta. Ja Kris vahvisti tavallaan osan.
 
vierailija
Jos
Meneeköhän Kris tuonne vai D ja S Sloveniaan? S voisi samalla tavata Bn perheen. Onko Sloveniassa tuollaisia rantoja? Jos ovatkin jo siellä. Mä en ole niin perehtynyt.
Mielenkiintoista tosiaan. Mielenkiintoisinta tässä on se, että miksi S kulkee mukana, jos kyse ei ole hänen ja B:n suhteesta? Miksi hän lähtisi jonnekin Balkanille tapaamaan puolituntemattomia ihmisiä? S ja B matkustavat selvästi toistensa luo?
 
vierailija
Bojan oli lomalla ennen Sea Starin keikkaa ja sen jälkeen, ei töissä. Nytkin taitaa olla lomalla kunnes uuden sinkun promo alkaa.
Ei ollut lomalla studion ja sea starin välillä. Ennen UK:n keikkoja oli. Ei varmasti ole lomalla yhtään enempää kuin muutkaan. Mutta jossain haastattelussa sanoivat muistaakseni että ehtivät tänä kesänä vähän lomaillakin. Muistelen että se ois ollut Jure joka sanoi niin.
 

Yhteistyössä