K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Jep, mäkin haluaisin nähdä että sä huutelet avoimesti vastapuolen kanssa kasvotusten eikä tällai anonyymillä keskustelupalstalla piiloutuen.
En nyt kyllä oikein ymmärtänyt. Me molemmat ollaan anonyymejä ja molemmat K ja vastapuoli on julkkiksia että sinänsä tasa-arvoisia tilanteita. Mistä tiedät etten huutele ihan avoimesti vitsejä niin kuin K? Vitsejähän ne on olleet ennenkin..
 
vierailija
Taas tiedämme missä muuan gynekologin poika viilettää.
Mä en kyllä usko että on nyt siellä. Luultavasti jokereilla on niin paljon tekemistä, vaikka onkin aikaa seuraavaan keikkaan, että tuskin on ehtinyt sinne. Mutta Sea Starin ja Ptujin välissä saattoi ollakin. En oikein vielä usko seurusteluunkaan, vaikka olis ihanaa että olis löytänyt jonkun. Eiköhän D ja S ole nyt kahdestaan tai jollain muulla porukalla. Ja kyllä B:n rinnallekin vielä jossain vaiheessa joku ilmestyy, jännä nähdä sitten kuka ja milloin. Jos ilmenis että onkin nyt Jenkeissä niin mikäs siinä, hyvähän se ois.
 
vierailija
No ei ole. Kai siihen nyt muillakin sananvaltaa on. Varmaan on Jenkeissä, mutta sen takia kun keikkoja ei ole.
No tää, jos olis siellä, niin ei ne aikataulut Boitsun menojen mukaan ole tehty, vaan Boitsu reissaa aikataulujen salliessa. Jos tosiaan olis Jenkeissä taas, niin varmasti siksi että hyödyntää ne tauot mitä on. Myöhemmin kesällä ja syksyllä niitä ei taas varmasti samalla tavalla ole.
 

Yhteistyössä