K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Voin kyllä kuvitella että Damon postaa just mitä haluaa. Ennemminkin tässä häiritsisi se että kiertueelta oli myös kuvat siitä ja krisistä aika läheisissä tunnelmissa. Tosin mun mielestä bojan näytti aika paljon himokkaammalta kuin kris.
Krisin teippailut ja jopa se sen kainalossa nojailu menisi vielä jokerimaiseen läheisyyteen, vaikka bojanilla olisikin jotain damonin kanssa meneillään. Mutta jos krisillä ja damonilla olisi jotain, se bojanin sohvaläämiminen ei olisi yhtä ok.
 
vierailija
Musta siinä oli vähän liian kiimainen katse kun B siveli bojanin rintaa. Tosin nyt kun mietin niin ehkä B on sillä samalla kiihkolla katsellut ainakin Jania
No jan on ainakin katellut bojania sillä silmällä 😅 Just eilen tumpussa joku intoutui kaivelemaan vanhempia kuvia niistä ja onhan se jan kyllä aika antaumuksella mukana joka halissa ja kosketuksessa. Nykyään ne taitaa olla varattu nacelle.
 
vierailija
S ehkä haluaa pitää salaisena, mutta ei B, jos kyseessä on noin kuuluisa gf. Kyllä siitä kuullaan jollain tavalla, tai nähdään. Eihän siitä oo mitään hyötyä uralla, jos se täytyy piilossa pitää.
Pitääkö gfstä oikeasti hyötyä.
Jos Bsta tulee joku edustusherra.
Aina jollain kokkareilla pikkurillipystyssä juomassa shampanjaa.
Ja gf/wife kainaloassa.
Tylsää.
 

Yhteistyössä