V
vierailija
Vieras
Dz on tykännyt joka ikisestä postauksesta tähän postaukseen asti. Tähän loppui lomailut yhdessä ja liikkuminen yhdessä.
Ana postaa mielenkiintoisia stooreja biisi aiheina julmat naiset. Kannattaa seurailla.
Varmaan ovat Bn kanssa jotain, sitä en kiellä.
www.instagram.com
Ana postaa mielenkiintoisia stooreja biisi aiheina julmat naiset. Kannattaa seurailla.
Varmaan ovat Bn kanssa jotain, sitä en kiellä.
@panticar on Instagram: "Hvala mama. Hvala tata. Hvala Ivana. Hvala Mia. Hvala Luka. HVALA NA SLOBODI. Hvala što ste me od rođenja prihvatili baš onakvu kakva jesam i nikada u životu niste pokušali da me menjate. Hvala što ste od kad sam postala svesna sveta videli znakove koji su bili očigledni i niste ih zanemarivali, nego ste ih sa strpljenjem sledili. Što ste me puštali od kad znam šta je plava, a šta roza boja, da uvek biram plavu. Da uvek mogu da biram igračku koja je pištolj, lopta, džip, a ne barbika. Što ste me podržavali da u vrtiću uvek izaberem ulogu lovca, a ne crvenkape. Što ste me puštali da nosim kupaći šorc i budam pravi mali tarzan. Što ste me upisali na fudbal iako niste poznavali JEDNU osobu u to vreme da mu ćerka trenira fudbal, ali ste videli kada ste mi kupili kopačke da sam u njima SPAVALA. Što ste se postavili tako da nije bilo UPITNO hoće li me drugi ljudi, prijatelji, okolina, đaci iz škole prihvatiti, jer ste me vi toliko prihvatili da se ja nisam ni osećala drugačije i automatski me niko nije ni tretirao tako. Što ste mi kupovali stvari koje sam ja birala a nosio ih je Dušan, Miloš i Luka, a ne Bojana. Što se nikada niste mešali kada dođem kući sa modricama, polomljene ruke, jer sam se potukla sa najboljim drugom (znali ste da ni on ništa bolje nije prošao). Što ste me puštali da se izborim za sebe, ali ipak uvek davali vetar u leđa i uverenje da mi niko na svetu ne može ništa, jer imam VAS (za mene ste vi od rođenja najveća sila na svetu). Što se podrazumevalo da vam nikad u životu neću dovesti momka u kuću (iako znam da ste to sigurno potajno želeli, kao što bi i svaki roditelj to želeo za svoje dete) i što ste svaku koju sam dovela u naš dom prihvatili kao da je vaša i niste se nikada mešali u moje odluke. Pogotovo ne ljubavne. Hvala vam što ste me naučili šta je porodica i šta je BEZUSLOVNA ljubav. PODRŽITE svoju decu, kakva god da su. Ako su dobri ljudi i ako ne ugrožavaju nikog, samo ih podržite. Bez podrške roditelja stvaraju se samo osakaćeni i nesretni ljudi, a niko to za svoje dete ne želi. SREĆA deteta je uvek najbitnija, a ne šta će reći Pera debil. 1/2"
3,437 likes, 120 comments - panticar on January 4, 2025: "Hvala mama. Hvala tata. Hvala Ivana. Hvala Mia. Hvala Luka. HVALA NA SLOBODI. Hvala što ste me od rođenja prihvatili baš onakvu kakva jesam i nikada u životu niste pokušali da me menjate. Hvala što ste od kad sam postala svesna sveta...
www.instagram.com