* JOULUNTÄHDET 2006 *

Pimmi
Täältäkin Lumiinalle iso halaus ja kovasti jaksamisia :hug:

Lassilla myös tuon ihon kanssa ongelmia ja viikolla taidetaankin käydä hakemassa apteekista kortisoni-voidetta kun ei näytä rauhottuvan millään...

Nyt ei ennätä enempää, mutta mukavaa alkuviikkoa kaikille :)

Pimmi ja Lassi
 
heps.. kylläpäs se pääsiäinen vierähti.. oltiin miehen ja Netan kanssa kangasalla kyläilemäs katsomassa netan kummisetää ja tätiä.. matkat tyttö nukkui kiltisti.. 3kk neuvola oli tiistaina. mitat 58cm ja 5140g. sai rokotteen ja kauhia huuto siitä seuras.. koko illan itkeskeli aina välillä ja oli tosi uninen.. voi toista.. onneksi ei noussut kuume... muutaman kerran on vähä nauranut (pari kertaa unissaan ja kerran hereillä).. sais ny kunnolla ruveta naureskelemaan.. huomenna ajattelin maistattaa neidille perunaa.. ku ei tunnu enää maito pitävän neitiä kylläisenä.. eipä täs kummoisempia.. Lumiinalle :hug:

Pia & Netta 3,5kk
 
Nyt on reissut takana päin ja täytyy sanoa että ihan turhaan taas stressasin koko junamatkoja. Pyry oli oikeen nätisti sen liki 3 tuntia minkä junailu kestio suuntaansa, ihan loppu matkasta alkoi kumpaankin suuntaan vasta hermostumaan.
Isoisovanhemmat (miun puolelta) olivat oikeen tyytyväisiä kun vihdoin pääsivät näkemään Pyryä ja varsinkin isoukki oli onnensa kukkuloilla kun pääsi touhustamaan pojan kanssa :D

Tuntuu että Pyry oppi pääsiäisen tienoo vaikka mitä uutta. Meilä on löytynyt varpaat (jotka on Todella mielenkiintoiset), opittu pöristelemään kieli ulkona ja hyppimään sylissä kun pitää poikaa seisovassa asennossa. Pyry on myöskin tässä pääsiäisen tienoo kääntynyt aikasen hallitusti mahaltaan selälleen, että täytyy se uskoa että tuon taidon ukkeli sitten osaa... nyt enää silmä kovana odotellaan että oppisi kääntymään (edes vahingossa) selältään mahalleen =)
Niin ja nukkumispuuhiinkin on saatu uusia piirteitä... Ennen poika tyytyväisenä söi tuttia nukkumaan mennessä, nykyään hän on hoksannut että siinähän on kivat ilmareiät joista voi puhallella ja sitten käy ihan kamala puhina sängyssä :LOL:

Lumiinalle :hug:


tinde ja Pyry
 
Heippa!

Nyt on pääsiäisreissu meiltäkin ohi ja meni todella hienosti, en edes odottanut että näin hyvin. Neiti nukkui kaikki automatkat ja ei kinissyt turhia. Hotelli aamiainen saatiin syödä tytön ihmetellessä maisemia ja kyläilyt (ukon tädillä ja minun kavereiden luona) sujui oikein hienosti. Ainoat "hävetyksen paikat" oli lähdöt. Meillä pukiessa huudetaan lähes aina kurkku suorana, ja vasta kun auto on liikkeessä tai vaatteistä on päässyt eroon huuto lakkaa... Siis vierailuistakin lähdettiiin vauhdilla huutokonsertin saattamana... :(

Mutta mukava loma, jossa huilata sai ihan oikeasti. Tyttö leikki tyytyväisenä, söi ja nukkui kunnon päiväunet (2 tuntia, kotona 30min.) joka päivä, Oli mukavaa isännän kanssa viettää aikaa, ja katsella ylpeänä reipasta tyttöä.

Meillä on myös kuivaa poskissa, mistä johtunee. Olen yrittänyt rasvailla vaipan vaihdon yhteidessä. Sylkeä valuu, ärsyttäneekö se, vai söynkö jotan epäsopivaa... Suklaamunia ei yäälläkään syöty, ihan varmuuden varalta, kun ei Lumin maha ole ennemmin hyvää tykännyt.

Lumiinalle kovasti voimia ja iso halaus täältäkin. :hug:

Leenu ja Lumi
 
Boista taidoista, ihania taitoja on tinde pongannut Pyryltä. Meillä ei muuta uutta kuin reilu viikko on harjoteltu ryömimistä ja tänään jalat alkoivat mennä jo urakalla mahan alle ja tömpsäyksellä sit etään päin. Suuria ei ryömimismatkat ole 20-30 senttiä, mut käännösten kanssa tyttö saaattaa löytyä ihan mistä vain leikkimaton ulkopuolelta ihan vain pyykkienlaiton jälkeen. Harjoitellaan ja kohta ryömitään sit jo pitkälle. Onko teillä muilla vauvat jo ryömineet eteenpäin?
 
Juu Leenu meillä myös harrastellaan ahkerasti tuota pukemis-huutoa :whistle: Ja varsinkin väsyneenä ukko ei enää itke vaan kiljuu suoraa huutoa. On tullut useamman kerran lähdettyä kyläpaikoista tyyliin; pojalle vaatteet päälle, ukko vaunuun ja huikata ovelta heipat kun jo juoksee kamalaa kyytiä pihalle että poika nukahtaisi :LOL: :ashamed:

Ja meillä ei kyllä vielä ryömitä senttiäkään :D Paikallaan pyöritään ja jonkin verran Pyry vetää jalkoja mahan alle niin että pylly nousee, mutta siihen se jääkin.

Niin ja Pyry löysi uuden lempi lelun: Silkkihuivin B)
 
Kiva kuulla että reissut on menny noinkin hyvin :)
Me ei käyty kuin miehen vanhempien luona tuossa 60 km päässä, mutta reissuhan se sekin ;)

Lassi ei onneksi kommentoi pukemiseen oikein juuta eikä jaata vaan useimmiten kikattelee kun äiti häseltää siinä yläpuolella :D
Nukkumaan meno vaatii nykyään lähes joka ilta jonkin sortin itkun tai jopa kunnon huutokonsertin, mutta onneksi poju rauhottuu aika pian kun pistää tutin suuhun ja antaa harson mitä saa pyöritellä käsissä ja hinkata poskiin :) Tuo tutti ei kyllä meinaa pysyä suussa kun Lassi hinkaa kauheesti tota ihottumaa ja huitasee samalla senkin menemään, mutta kunhan jaksaa olla vierellä vähän aikaa ja vahtia niitä käsiä niin aika äkkiä nukahtaa...

Ryömimisestä täällä ei ole kyllä merkkiäkään eikä tuu olemaan varmaan pitkiin aikoihin kun eihän tuo poju osaa vielä edes kääntyä mitenkään päin :D Viihtyy kyllä mahallaan ja aika helpolla pyörähtääkin kun vähän avittaa, mutta oma-alotteisesti ei näytä menevän mihinkään suuntaan... No, siskon poika on vajaa 10 kk ja oppi aika vasta ryömimään että voipi mennä meilläkin vielä jonkun aikaa :whistle:

Lassilla on muuten alkanu kasvamaan vihdoin ja viimein hiukset eikä pää ole enää ihan kalju :)
Ei onneksi menny yhtä kauan kun äidillään ku minä olin kuulemma kalju yli 2-vuotiaaksi :D

Jahas... Pientä huutelua kuuluu makkarista...

Pimmi
 
Huomenia vaan! Täällä sitten on pieni räkänokka. Tuo flunssa tuli meille vähän myöhemmin kun muille... Perjantaina kattelin ku Jarkon nenässä oli aikamoinen räkäklöntti ja hengitys välillä rohisi, mutta ajattelin että se nyt vaan on jotain. Sunnuntaina poika rupes yskimään ja muutenkin hermostui, jos oli makuuasennossa kun nenä meni koko ajan tukkoon. Tän aamun olen yrittäny mitata kuumetta, mutta eipä ole kun pientä lämmön nousua, onneksi. No yöt on menneet ihan "pelastusarmeijalle", poika heräilee max. tunnin välein. Ruokahalua onneksi on. Toivottavasti ei tartteis olla pitkään kipee.

Lumiinalle paljon jaksamista :hug:
 
HEIPAT!

Luuminalle :hug:

Täällä kans räkänokkana äiti ja Effi.yöllä alko Effillä tuhinat .Hain suppoja ja nasolin-tippoja heti aamusta apteekista.

.Nyt jännätään ,et mahtaako mennä korviin ..pojilla oli tulehduskierre ja en kyllä toivois sitä enää tytölle : :(

Effi on kanssa löytänyt nuo jalkansa ja istuu ainoastaan sitterissä ,ei pysy makuulla .vaikka kuinka asettelisi sitterin makuuasentoon tai vähän istuvampaan.Kädet toimivat kuin tarrat ,eli kaikki mitä vaan ulottuvilla on, on kuin takiaiset tytön sormissa . huomaa ,et tyttö itsekin nauttii suuresti näistä uusista opeistaan.kieli löytyi eilen ja hassusti ulkona päristyksen ja kuolan kera. =)
Meillä ennen tuo nukkumaan meno illalla oli tosi helppoa ,mut nyt parina iltana tunnin tuhtaamiset olleet,liekö nuhaa tehnyt vai mitä

Mut ei käänny kyllä vielä ,ei elettäkään siihen suuntaan.LUMI -taitaa olla oikea vauhti-neiti.. :) kun jo ryömiikin ,hienoa!
eipä tässä kummempia, kun ruuan laittoon
terv.SUSSU74 JA EFFI
 
Hömppä harmailee
Täälläkin on löydetty kieli :D Muikuilee sen kanssa vaikka miten.. Nyrkit suussa koko ajan, yks ilta kuului vaan "plumps" ja humahti koko nyrkki ja sitten alkoi huuto kun veti nyrkin suusta pois. Kävi vissii poskiin tai jtn kun meni koko nyrkki tuonne pieneen suuhun.
 
Pitkästä pitkästä aikaa jos muutaman rivin kirjoittelisi. Kovin on täällä pikkuiset ja isommatkin sairastelleet, voimia ja paranemisia kaikille. Lumiinalle paljon myös voimia suuren surun keskellä.

Meillä ryömimisestä ei oo tietoakaan vielä, mutta nyt pääsiäisenä oppi kääntymään selältä vatsalleen ja taas vatsalta selälleen. Sitä sitten pitäsi nyt kokoajan harjoitella ja piti jo pinnasängystäkin pohjaa laskea ettei vahingossakaan pääse reunan yli tulemaan.
Kieltä on näyttänyt jo hetken ja suuta päristellyt. Ihan seurata kun kehittyy kokoajan.

Viimeviikolla sitten mekin flunssan vuoksi Jorvissa käytiin ja siellä pojalla todettiin rs-virus, onneksi jo olo paranemaan päin. Suppoja ja nasolinia annettu. Nyt sitten la-su alkoi itsellä flunssa ja olo melko vetämätön.

Katsellaanko muilla kovin televisiota? Meillä vaikka mitenpäin lattialle laittaisi niin kääntää itsensä niin että näkee. Jääkiekkoa seuraa hyvin hiljaa pitkään paikoillaan.

Nyt taidan mennä itsekkin lepäämään kun Jamikin nukahti.

Elviiratar
 
Oltiinpas tipahdettu alas.. Täällä koko perhe kipeänä ,mut aurinko paistaa ja mukavan näköinen päivä tulossa.

Effillä nuha vaan pahenee ,mutta ei eilen ainakaan vielä korvissa,kun lääkäri katsoi. ja yönkin nukkui hyvin.
Isoin lapsista toipilaana petin pohjalla ainakin tämän päivän.

eipä kummallisempia tänne..

terkuin sussu74 ja effi
 
Luminalle :hug: :hug: :hug:

Ajattelin nostaa kun oltiin pudottu niin alas.

On tullut vähän liikettä meidänkin poikaan, ryömimisestä tai kääntymisestä ei vielä tieto mut mahalla ollessaan kääntyy "navan" ympäri. Minä en ensin uskonut, (kunnes näin) väitin esikoiselle että se on siirtänyt Eeloa... :whistle:
Ilman vaippaa selällä ollessaan ponkii lattiasta niin että pääsee eteen päin, sunnuntaina meni niin "kovaa" että oli osaksi pois peiton päältä.
Sitterissä ollessa nostelee jalkojaan ja tuijottelee niitä, mut ei yritä ottaa kiinni. Ja vaikka yrittäisi, ei taitaisi taipua... On tainnut periä isänsä kankeuden.

Eelo on nyt ruvennut puklimaan, välillä aika runsaasti?! En ymmärrä mistä johtuu?! Osa pukluista on niinkuin vettä, missä muutama maito hökkylä. Nuo puklut ei haise niin paljoa. Toiset on sitten paksuja ja haisevat oikein oksennukselle :x Mietin et voisko johtua tuosta sormien/ nyrkkien syönnistä?
 
Huhheijaa näitä meidän nukkumaan menoja :whistle: Sen jälkeen kun Pyry on hoksannut että hänhän osaa pyöriä ympyrää napansa ympäri niin ompa nukahtamisetkin menneet pikkuisen heikoille poluille.
Illalla kun poikaa laittaa nukkumaan (jos ei nukahda tissille) niin hänet saattaa löytää ihan miten päin tahansa sängystä ja eihän siinä nyt uni kerkiä silmään tulla kun pitää pyöriä niin mahottomasti :headwall: Samoin päivällä nukkumiset on menneet pikkuisen heikompaan suuntaan kun ei malttaisi sitten ollenkaan olla unten mailla ja sehän pistää sitten kiukuttamaan kun ollaan niin penteleen väsyneitä :\| Äiti paralla hermo kiristyy kun poika on yhtä kitinää hereillä ollessaan. Ihan tässä alkaa pelottamaan että mitä se sitten on kun ukko oppii nousemaan seisomaan :eek: Sitä varmaan ei nukuta tämänkään vertaa ja sängyssä harastellaan pinnoja pitkin kävelyä...


tinde ja Pyry
 
Johanna oli oikein iloisella tuulella eilen illalla,vaikka oli nukkunu vaan aamupäivästä 3h päikkärit ja iltapäivän aikana 2x30min.Olin varma että nukahtaa tuossa 19.30 aikaan niin kuin edellisiltana,mutta mitä vielä. Silloin se vauhtiin vasta pääsikin. Leikkikaaren alla nauroi ääneen ja höpötteli omaan kieltään varmaan tunnin verran. Sitten kun imetin ja laitoin sänkyyn nukkumaan,oli tutti ihan turha kapistus kun piti höpötellä ja kun sängyssä oli vielä soittorasia niin sitä nyki kovasti,sitten kyllä rauhottu vartissa kun uni rupes tulemaan..mutta sitten tunnin päästä oli vielä syöttöpuuhat:) Hassu tyttö!
Meillä'ei vielä käännytä,tosin eipä nuo isommatkaan oo sängyssä sitä kääntyilyä harrastaneet,eivät oo niin paljo tykänneet mahallaan olla!

Vähän meillä on nyt flunssaa. Pinetä nuhaa ja äänipainuksissa. Johannalla on vaan ollu limaisen kuulonen hengitys ja hyvin on nukkunu,ja ollu iloinen pallero.

<br><br>
 
Meillä on Viiville aloitettu nyt se estolääkitys.. Kaks tippaa iltaisin, sellaista neonkeltaista tavaraa mikä ei onneksi näyttäisi maistuvan niin kovin pahalle. Toivotaan, että tehoaa ja päästään n. kuukausi eteenpäin jolloin mennään sinne isotooppikuvaukseen, laitetaan taas tippakanyyli päähän ja sitä kautta laitetaan menemään jotain ainetta joka menee tonne munuaisiin jne. ja nähdään kuinka pahasti on ahtautunut ja milloin leikataan tyttö.

Täällä pyöritään mahalleen ja mahalta selälleen ja vaikka millä mutkalla välillä ollaan, ei se tuolla lattialla enää peiton päällä pysy vaikka kuinka levittäis ison peiton :D Tv tahtoo kiinnostaa ja pitääkin seurata ettei pääse kovin lähelle. Näyttää jo kohta et lähtis ryömimään, massullaan kun on vetää käsillä ja yrittää nostaa pyllyä ja potkia jaloilla et pääsis eteenpäin muttei vielä oikein onnistu :D Ja sekös sitten suututtaa.

Kovasti yrittää vetää itseään sylissä istumaan ja sitterissäkin ottaa lelukaaren leluista kiinni ja vetää itseään oikein ylös ja yrittää saada ne lelut sillä tavalla siitä suuhun. Melkoinen vipeltäjä tuo tyttö.

Täällä annetaan nyt pullostakin lisämaito, mutta imettelenkin vielä, varsinkin öisin, viime yönä nukkuikin melkein 8 tuntia putkeen, alkaa vissiin rytmit palautumaan sairaalareissun jälkeen pienellä.

Päivisin ei nukuta enää juuri ollenkaan, pikku torkkuja ja joskus yhdet pidemmät unet.
 
Lumiinalle ensiksi :hug:

Meillä on nyt matka tehty ja yli viikkohan tuolla anoppilassa hurahti.Junamatkat meni ihan kivuttomasti molempiin suuntiin.Ja poju nukkuikin ihan kiitettävästi matkan aikana.Mumma ja pappa saivat hössöttää pojun kanssa minkä ehtisivät ja isompaakin leikittivät niin, että hän tuumasi ettei halua lähteä kotiin ollenkaan :whistle:

Meillä on maisteltu nyt sitten perunaa pari päivää ja hyvin menee alas, ei edes irvistele juurikaan vaan yrittää ottaa lusikasta itse kiinni ja tunkea sitä suuhun :p Mies sanoi, että poju vaikuttaa siltä, että jos osaisi puhua niin sanoisi, että "vihdoin, tätä ollaan odoteltukin"...Ja eilen kun sai pottua niin nukkui sen jälkeen 3.5 tunnin päikkärit ja oli syömättäkin 4.5 tuntia :D Vaikka siis ihan vähän sitä vasta saa.

Ja korvikketta olen aloittanut antaa iltaisin lisämaidoksi, mutta ei ole vaikuttanut juurikaan nukkumisiin.Saa siis noin 120 ml nannia ja tissiä illalla tiheesti niin ei nuku siltikään pidempää pätkää :headwall: Mietin, että jos antais vielä enemmän tuota nannia, mutta kun hyvä jos saa syötyä tuon 120 ml, kun on jo ihan tainnoksissa ja sammuu pullolle.Eli tuo heräily on sitten vissiin jo tapa, josta pitäis vaan yrittää päästä eroon.Mutta en kyllä jaksa alkaa taistelemaan öisin, kun olen niin väsynyt jo nyt :ashamed:

Meillä on kans jalat löytyneet ja koko ajan yrittää tavoitella niistä kiinni.Jopa turvaistuimessa ja sitterissä.Ryömiä meillä ei vielä osata, mutta pistetään kans jalkoja koukkuun masun alle.Ja kyllä tuo jotenkin liikkuu, kun sen lattialle laskee ja jonkin ajan päästä katsoo niin eihän se ole ollenkaan siellä mihin sen jätin :D Ja päristely on täälläkin in.Eilen alkoi oikein pitkiä pätkiä päristelemään ja paidat on ihan litimärkiä sen jälkeen.

Luulen, että meillä on hammas tulossa ihan piakkoin tuohon alaleukaan.Eilen kun katselin ikeniä niin minusta siellä pilkotti sellainen valkoinen piste ja ihan kuin ikenessä olisi ollut sellainen viiva eli vähän rikki.Mutta saa nähdä näinkö oikein, kun vähän vaikeaa se ikenien katselu, kun yrittää koko ajan lipoa mun sormia tai sitten kieli luikertelee siellä edessä :D
 
Voimia sairasteleville perheille!!

Vielä viisi minuuttia sitten oli täällä tyyntä ja toivoin et kohta lähdetään ulos vaunuttelemaan niin perkule, siellä alko kauhee lumimyrsky.. Pimeni ilma ja tuulee kovasti lunta... Ei oo reilua!!!

Meillä Lumi on lelujumpperin alla vähän aikaa ja sit kääntyy mahalleen ja ihmettelee et minne lelut katos :whistle:

isyysloma loppui tänään ja arki alkaa...ja kun ulos ei päästä, saa nähdä nukutaanko päikkäreitä enää ollenkaan tälle päivää. meillä noi päikkärit on yleensä 2-3 tuntia koko päivän aikana ja yleensä alle tunnin pätkissä.

Lumilla on samat kujeet sitterissä ku Viivillä. Tuntuu Viivi sairaudesta huolimatta olevan varsin virkee kaveri =)

Tindelle jaksamista unien kanssa!

Hauskaa päivänjatkoa!
 
Huomenia!!! Meillä nuha ja yskä on ehkä hieman helpottamaan päin. Toissa yö oli ihan kamala, Jarkko nukkui sitterissä tunnin pätkiä kerrallaan. Olin eilen ihan loppu ja kahvia meni useampi kuppi... Viimeyönä sitten nukuttiin jo melko hyvin. Jarkko heräs vaan aina kun nenä meni ihan tukkoon. Poju vaan ei tykkää kun imetään nenää tyhjäks (en varmaan tykkäis minäkään... :D ). Vielä en uskalla lähtee ulos, mutta huomenna olis pakko.

Meillä on huomenna hääpäivä ja "juhlistetaan" sitä menemällä kattoo jääkiekkoo (Suomi-Latvia). Jarkko ja isosisko menee Jarkon kummitädille siks aikaa. Mä olen ihan innoissani kun pääsen pois kotoo!!! Vähän huolettaa kun Jarkko ei ole ollut vielä hoidossa, mutta hyvin tuo varmasti menee, sitä paitsi se ei ole kun muutama tunti. =)

Nyt pitää lähtee taas niisto-operaatioon... :snotty:
 
Meillä nuo yöt mennee todella hienosti. Tyttö mennee nukkumaan kaheksan jälkeen ja herää syömään viiden maissa. Toisinaan sitte nukutaan vielä puoli 11:sta. Äippäki saa ihan kunnon yöunet. :)

Aivan ihana on ollu taas huomata kuinka pikku-neiti on oppinut uusia juttuja. Nii ku pörryyttelyn ja ääneen nauramisen. Ei oo montaakaan kuukautta kun toinen vain nukkui ja söi.

Täällä paistaa niin lämpimästi aurinko että täytyypä kiirehtiä vaunuilemaan. :)

Päivän jatkoja.

Milli ja tyttö
 
Kiitokset teille kaikille halauksista ym..! :hug: Olette kyllä ihania äitejä! :flower:

Lennillä oli tänään ihokontrolli. ->Atooppinen iho ja lääkäri laittaa jatkotutkimuksiin lastenpolille... Maanantaina on sitten se kirurgi aika nivustyrästä.
Eilen Lennille tuli kunnon nuha! Yöllä tais olla kuumettakin, kun se verta lämpöinen oli (yllätys, että meidän parempi kuumemittari oli rikki, enkä tuolla 8min mittarilla hennonu lämpöä alkaa mittaileen...). Lenni nukkui max 1.5h putkeen yöllä, ja siten heräs kitisemään ja itkemään. Illallakin itki 2h yhtä soittoa. Raukka :'(
Lennin ois pitänyt tänään saada 3kk rokotus, mutta tuon flunssan takia sitä ei sitten annettu. Viime neuvolassa ei saanut siksi kun th ei uskaltanut sitä antaa, kun lääkäriä ei ollut talossa :whistle: Ensiviikolla sitten varmaan sen saa.

Lennikin on alkanut nauramaan ääneen oikein urakalla.
:heart: :D Eilen isänsä sitä hauskuutti pitkän tovin ja Lenni nauraa rätkätti minkä jakso, tosi suloisen kuulosta!
Meillä myös on joka paikka kuolassa ja aina nyrkit ym. suussa. Lenni ei vielä käänny masulleen, mutta kaukana kääntyminen ei ole. Hän pyörii ympyrää lattialla maatessaan ja kääntyilee kyljelle.

Marskulle mukavaa hääpäivää!
Lumiina ja Lenni n.3kk1vko
<br><br>
 
Miilukka harmaana
:wave: puottu ollaan ku lehmän häntä :LOL:

sellasii tulin kirjottelemaan tänne ett mites muilla menkat???

itellä tässä synnytyksestä se 3 kuukautta ja jälkivuoto kesti sen 5viikkoo sit oli vajaa viikko välissä ja menkat alko (tai ainakin luulin niin... :whistle: ) tuli pari päivää vaan verta ja sit meni taas jonkun aikaa niin tuli yhden kerran yhtenä päivänä verta. mut sen jälkeen ei oo nyt sit kuulunutkaan :whistle:

pari kertaa ollaan vällyissä tuohuttu vasta,ekalla kerralla kortsun kans ja toisen kerran ukkeli vetäsi mahalle :whistle: B) :ashamed:

mulla on ollu kauheeta väsymystä tässä ja kaverille jo vitsailin että tietty raskaana \|O mut ei kyl voi olla niin "huono" tuuri ett ois jostain touhutipasta tullu. tänään aamulla tuli tosi huono olo ja pikku oksennus lensi pönttöön. mut mulla monesti kyl on huono olo ku tyhjään mahaan juon aamulla monta kuppii kahviikiin ja tupakilla tulloo käytyy :ashamed:
ja kaikenlisäksi aattelin koklata noita ruusunjuuritabuja kun lisäävät kuulemma vireyttä niin mielellisestikki ku vällyjen allakin, KUULEMMA :whistle:
niin otin sit aamulla ensimmäiset sellaset napit tyhjään kahvi mahaan,oisko se tehny sit ton oksennus-paha-olon...

ei helekutti jos tässä jo nyt oiski raskaana.... oisin sit taas tuolla joulukuisissa.... ukko pomppis kyl seinille!!!!!

mulla ollu kyl kierto tavallisestikin päin prinkkalaa ja pitkä mut nyt ois niinku menossa jo 32. tai 33.päivä.... (tavallisestikin ollut jotain tota luokkaa kyl)

ja muutenkaan en oo helpolla tullu raskaaksi näiden kahden nuorimman aikana. toista tehtiin 3,5vuotta ja lennii nyt yli vuosi myös. eli enhän mä nyt tosiaankaan voi olla.... :whistle:


\|O \|O \|O \|O
 

Yhteistyössä