***JOULUKUUN VAUVAMASUT 2009*** marraskuussa

oikeen isot onnittelut leppikselle tytöstä :flower: :heart:

tääl ollu kauhee päivä vatsaan särkee ja selkä liekeis,panadolii popsinu pari tänään...poika kans viel kipeenä ja käytiin lekuris,mut tavallinen flunssa vaan..
ei jaksais enään odottaa et syntyis kun kaikenlaisii vaivoja..pukkaa stressii kaikista asioista..
tänään 35 rv vihdoin...odotan vaan et tulis 8.12 niin jos vauva iso niin käynnistetään..

sisleys laitoin sulle privaviestii..
 
Voi leppis, ihania uutisia ja oikein paljon onnea ihanasta tytöstä :heart: :flower:

Hienoa kuulla, että synnytys mennyt hienosti, tulehan sitten kun jaksat ja kerkeät kertomaan kuulumisia ja myö kaikki halutaan varmasti kuulla siun myönteinen synnytystarina =) ...

Jessie + :heart: 34 vk
 
Täällähän tapahtuu =) Onnea Leppis ja koko perhe tietty! :flower: Voi vitsi, tuntuu jotenkin uskomattomalta, vaikka itelläkin niin lähellä jo... tai tänään POKS 36! Mutta kuulun niihin onnekkaisiin, joilla ei vaivoja oikeastaan ole vielä ollut. Tänäänkin heräsin ja mietin, että olenkohan raskaana :LOL: Sitten kokeilin masua ja siellähän vauveli heti ilmoitteli itestään :D

Joku kyseli väsystä, ja täällä sitä todellakin riittää! Jaksoin silti raahautua mammajoogaan, mutta en virkistynyt sielläkään. Heräillään molemmat miehen kanssa öisin ihan virkeäksi asti ja sitten väsyttää pitkälle päivään :( Ehkä kaikella on tarkoituksensa...

Grace & Little 36+0 :heart:
 
ONNEA Leppikselle pikku prinsessasta! :flower:

Itellä NIIN huono päivä takana...Huonosti nukuttu yö = selkää särkee ja supistellut pitkin päivää. Pikkuinen "kairaa" päällään välillä niin, että tuntuu koko alapää leviävän. Kaupassakin välillä seisoin jalat ristissä, ku vihlo niin kovin ja tuntu, et nytkö se pää näkyy jo... :( Levätä pitäis, mut oli pakko pestä vähän vauvan kamoja, ku alko pelottaa, jos ei tää kauaa enää masuyksiössään viihdy ja kaikki on vielä ihan levällään. 2vkoa vielä, ku tää "tiitiäinen" malttais masussa kasvaa ja voimistua. Huoh...

Sori, omaa napaa...Jaksuja kaikille "kärvistelijöille" ja napakoita suppareita niitä haluaville!

diiselikissa & "tiitiäinen" 34+2
 
Ihanaa onnea leppis ja koko perheelle! :flower: paljon tullut tekstiä...ite kävin LKS synnäri osastolla pötköttelemässä 2 yötä,paineet nousi 97 alapaine siis..tarkkailtiin kovasti ja tutkittiin ja vaavia ultrasivat :heart: paineet tippu sit onneksi,en vielä halua synnyttää ;) sydänkäyrä hyvää oli vauvalla ja paino arvi oli 2kg :heart: ihanii nyyttejä oli osastolla :heart: muutama yli 4kg hih..pienii..yksi äiti sanokin et lekuri oli,sanonut paino arvion heidän vaavista,3kg oliki´n syntynyt yli 4kg :p
to on neuvola,nyt ottaa iisisti tässä kotosalla,alku kuusta joulupaketteja hommailla vielä..

alanpas tässä nukkuun...jaksuja mammat :hug:

mamma ja POKS huomena 34 :heart:

rakkaat pojat vm99 ja vm 03
 
onnea leppikselle ja perheelle hurjan paljon :heart:

Alko kylmiä väreitä menemään, kyyneleitäkin taitaa vähän valua. Miten niin herkässä mielentilassa? Pistää vaan miettimään kuinka lähellä omakin synnytys on.

Paljon on asiaa taas viime käynnin jälkeen tullut, en ihan ajatuksella kaikkea jaksanut lukea mutta..

..oma napa- asiaa. Täällä kans paha olo tullut takasin. Ilmeisen moni muukin kärsinyt siitä. Ja sit noista supistuksista! Kertokaahan kokeneemmat. Yhden kivuliaan oon ehkä tuntenut koko raskausaikana. Josta tulikin mieleen, mitenköhän synnytyssuppareitten kanssa? Kun alapäässä paikat olivat jo pehmenneet ja kaulaa jäljellä 1,5 cm, voisko tästä päätellä et kun lähtö tulee, se tulee nopeesti kun en tähänkään mennessä oo tuntenu mitää ja paikat valmistuu kuin itsestään synnytystä varten =)

Kovasti kaikki näyttää ostaneen myös talvikamppeita vauvalle, tää läntinen ilmasto Suomessa pistää miettimään et vois ostaa kurapuvun heti kotimatkalle :D

Jaksuja Myräkälle, ja muille ketkä kamppailevat typerien miesten ajatusmaailman kanssa! :hug:

Tää jää odottelee pikkupakettiaan saapuvaks kolmen viikon päästä.
 
:heart: ONNEA LEPPIS :heart:

Eka tonttu syntynyt siis!

Tetasha No voi itku kun se kääntäminen ei onnistunut! :hug:

Siis kuinka noissa verenpaineasioissa voi olla näin paljon eroja?
Annmarii ja mammaRoi ainakin joutuneet seurantaan.. Oliko teillä muita oireita? :wave:
Mulla oli tänään neuvolassa vieläkin alapaine yli 90.. Ja mitattiin VIISI kertaa. Mutta kun ei mitään muuta ollut, niin thats it.
Muuten kaikki ok ja normisti neuvolassa. Vauva on kuulemma NIIN alhaalla. Sydänäänet kuului ihan tuosta häpyluun yläpuolelta! :eek: Ja kyllä sen tunteekin, kamalat liitoskivut ja paineentunne on nyt tuolla minne aurinko ei paista. :x

Kuopus 3v sai tänään sikapiikin, vielä ei mitään oireita ole tullut, toivotaan ettei tulekaan.


Miracles ja Tyyne 38+2 :heart:
 
juu paineista.. miulla oli eilen 148/84 mutta kun ei ole valkuaista ja vaikka turvottaa +++ niin ei silti sen enempiä.. kuulema pitää seurata vaan liikkeet ja omat tuntemukset ..=pääkipu..miulla oli paineet 4v sitten lopuilla 169/99 ja sitproteiinit + ja turvotukset.. synnytyksen jälkeen sain verenpaine lääkityksen.. sairaalassakin popsin niitä ja kaikki ihmetteli miks paineet ei laske... SILLOINEN VENÄLÄINEN LEKURIN RÖTJÄKE OLI MÄÄRÄNNYT KOLMINKERTAISEN ANNOSTUKSEN.. :headwall: :eek: |O ..ONNEKS OLI KOTIUTUESSA YKS TÄTI JOKA OIKAS VIRHEEN ..

Sen muistan että siitä lekurista valitti lähes tulkoon kaikki muut synnyttäneet paitsi venäjän kieliset ja niitäkin täällä riittää.. :headwall:

yöllä onneksi saatiin nukkua vaikka pienien poikien kurkut onkin turvoksissa.. kohta lähdettään tk:n penkille odottelemaan tarkastusta.. ja lupaa huomiselle piikille.. kun ei kuitenkaan tuossa 4v:ssa ole kuumetta..
 
Huomenta mammat! :wave:
Tiedä sitten onko tekemistä eilisillä vyöhyketerapiapisteillä, jotka koivukävyltä sain, mutta tänä aamuna ollu supparit paljon pistävämpiä ja tuntuvat varpaissa asti :D

Saa nähdä ovatko tehneet jotain. 13.30 ois neuvola.
Mukavaa päivää! :wave:

Delfis ja Vili
38+1
 
Täällä aamun kunniaksi pakkailtu omaan sairaalakassiin liivejä+suojia,sukkia,pikkareita yms mitä pystyy.. :D Ja vauvallekin just pakkasin kaukalon lämpöpussiin vaatetta ja vaippaa.. :heart: Iski paniikki että missä meidän pikkuiset fleecehaalarit on, ja niitä koitin katella mutta en löytäny.. pitää odotella mies kotiin ja iltapäivällä penkoa viel vaatehuoneessa olevat äp-laatikot jotka täynnä vaatetta..... :whistle: samalla purkureissulla löysin pussillisen 56-62cm vaatetta ja aattelin neki pestä tässä valmiiksi, kaapissa kun nyt on vaan oikeestaan pienimmät vaatteet..

Toivotaan että teillä malttamattomilla synnytykset pian käynnistyis ja vauvan häätö yksiöstään onnistuisi ;) :wave:

Upp3 ja masukki 35+1
 
Paljon Onnea Leppis ja perhe :heart:

Täällä oltu sairaana pari viikkoa :/
Monta valvottua yötä takana,kauhean yskän takia.
Viime yö oli ensimmäinen kun sain nukuttua melkeen yskimättä.
Kuumetta ei ole ollut koko aikana,sen takia varmaan tautikin pitkittynyt.
Mutta jospa se elämä alkais taas voittamaan:)

Huomenna ois sitten neuvolalääkäri,saas nähdä onko paikoissa tapahtunu mitään,hiukka mietityttää kun lääkärinä on joku mies puolinen harjottelia :)
toivottavasti ei ole samanlainen jännittäjä kuin terveyskeskus lääkäri kun kävin siellä viime torstaina,sekin oli mies puolinen ja varmaan ikää 35v.
Kädet tärisi ja eipähän ole koskaan kuunneltu keuhkoja vain selän puolelta ja toppiakaan ei tarvinnut riisua :)
Sillon se tilanne ei kyllä naurattanu yhtään,tuli taas niin se tunne,että tätä tää terveyskeskus touhu on.
No eipä se musta mitään vikaakaan löytäny vaikka olin tosi kipee,lääkekuurin kuitenkin sain,senkin jouduin tosin vaihtamaan neljän päivän jälkeen kun ei tehonnut.
Nyt sitten mennään uuden lääkärin ja uuden lääkkeen voimalla.

Nyt on pakko alkaa siivoomaan,tyttö hoidossa ja olo hiukka parempi.
 
Huomenta vaan ja onnea Leppiksen koko perheelle! Eipä tänne tämän kummempia, ei ole ihmeemmin supistellutkaan. Pitää illalla kokeilla olisko sitä vireessä kokeilemaan prostaglandiinin tehoa paikallisesti :D Tosin mie oon kyllä ihan koko raskauden ajan ollut vireessä niihin hommiin ihan 24/7 :LOL: Ja se onkin jännä sikäli kun liitokseen koskee niin maan vietävästi ja pariin sataan muuhunkin kohtaan mutta silti vaan p**** kuin pientä eläintä :xmas: Jopas minä nyt menin paljastamaan asioita B)

Se oli sitten rv36 täynnä (esikoinen syntyi 36+6)

Rapsu ja Mötkis
 

Yhteistyössä