joulukuu 2004 syntyneet

:attn: huhuu eikö muita?

meillä tyttö myös,oikea itsepäisyyyden huippu. Vaipatonta elämää vietetty nyt 4 viikkoa,vaikka olin 100 varma ettei opi kun kouluun mennessä yllätti mamin :) puhua papattaa kuin pieni papupata
 
täällä ollaan joulukuun neidin äiti. Vaipatonta elämää (paitsi unilla ja välillä ulkona) vietetty kesäkuu. Yllättävän hyvin on sujunut ja äiti on niin ylpeä ;) fiksusta tytöstä. Neiti on kova puhumaan kanssa, kyselemään ja lauleskelee niin ihanasti ääni väristen antaumuksella. Neiti on varsinainen touhuliini, koko ajan menossa. Ja osataan sitä olla kyllä päättäväinen tättähääräkin tarvittaessa. Ihana pakkaus! :heart:
 
Alkuperäinen kirjoittaja Adea:
Meidän neiti syntyi 20.12-04 :wave: Tyttö alkoi puhua keväällä, ja nyt puhetta tulee paljon. Vaipat jätettiin n. kuukausi sitten, ja lähes kuiva on. Pieni ja päättäväinen!
Hyvänä päivänä on teitin neiti syntynyt. :)
Meidän neiti on synytynyt samana päivänä, sekä vuonna Tyksissä.
:)
 
Hei,

täällä on myös yksi "jouluvauva" -04. Puhua pulputtaa valtavasti, selittelee asioita ja kertoilee tarinoita. Laulaa ja lausuu Kunnaksen runoja. Mielikuvitus on aikamoinen... Vaipat jätettiin pois vuosi sitten, tosin yövaippa on ollut vielä käytössä. Nyt muutamana yönä on tullut herättämään ja sanonut olevan pissahätä, joten eiköhän kohta päästä yövaipoistakin eroon.

Jokos teillä lapsoset ovat tahtoiässä ? Meillä ollaan (syvä huokaus). Rajoja koetellaan aikalailla. :|
 
Meillä tyttö syntynyt 14.12.04. Kova on tuohuamaan, pikkusiskoa (9kk) härnää ja ottaa leluja kädestä...Kiellot ei tahdo mennä perille...Sanoja ja lauseita on ruvennut tulemaan enemmän 2v. jälkeen.Pottatouhuja ollaan yritetty opetella. Välillä pidetty taukoa, kun tuntui ettei ollut vielä valmis.Parasta aikaa harjoitellaan, mutta edistystä ei ole tapahtunut. Päivisin pidetään vaipatta ja välillä viedään potalle.Koskaan ei ole hätä kun kysytään ja sitten hetken päästä on pissa/kakka housuissa...ja tulee sanomaan vasta, kun on jo housuissa... Mutta se on kai normaalia?! Eiköhän se siitä joskus opi, kun vaan kärsivällisyyttä riittää...
 
Alkuperäinen kirjoittaja nivea:
Alkuperäinen kirjoittaja MARZA 1970:
Meillä poika syntyi 8.12-04 :)

meidän tyty on syntynyt samana päivänä =)
Joo =) Meillä oli la 25.pv mutta hieman ajoissa syntyi sektiolla poika maailmaan.
Todella jääräpäinen kaveri joka haluaa kaiken ihan just heti eikä melkein.Pottaan tulee kakat ja pissat pönttöön ja pihalle nurmikolle jne..
Yöllä on oltava vaippa tai sänky lainehtii.
Kaikki ruoka maistuu ja lauletaan ja puhutaan pitkiä lauseita.
 
Meiltäkin löytyy temperamenttinen herra. Päättäväisyyttä, omaa tahtoa ja sisua löytyy vaikka muille jaettavaksi. :kieh: Osaa olla kyllä suloinen pieni enkelikin, mutta tarvittaessa enkelistäkin kuoriutuu varsinainen pirulainen! :LOL:
Puhumaan on oppinut vasta 2-vuotiaana. Sitä ennen tuli harvoja yksittäisiä sanoja, mutta nyt pälpättää jo aika sujuvasti. Muut eivät ehkä saa vielä yhtä hyvin selvää kuin äiti. :whistle:
Pikkuveljeä (melkein 1-vuotias) kiusataan oikein urakalla. Äiti saa olla koko ajan puolustamassa... :headwall:
Vaipatta on ollu nyt keväästä asti. Päivä- ja yöunilla ainoastaan vaippa käytössä. Ja tarpeet tehdään jo pönttöön, niin kuin isot pojat tekee. ;)
Mitähän vielä....
Ai niin! Mitenkäs teillä sujuu syömiset ja nukkumaan menot? Meillä syöminen on yhtä kiristystä, uhkailua ja lahjontaa. :LOL: ( :ashamed: ) Ja nukkumaan meno myös. :/ Vieressä ei tarvii olla istumassa ja nukuttamassa, mutta saattaa valvoa yli kaksi tuntia ja riekkua sängyssään ennen kuin nukahtaa... :headwall: |O
 
taitavat nämä kaikki joulukuun lapset olla aika temperamenttisiä yksilöitä :)

meillä on päiväkuiva ollut nyt jo 2kk ja yöllä vaippa varoiksi,vaikka sekin kuiva on ollut jo ainakin 1kk.
Meillä nukkuu vieressä omassa sängyssä,iltasadun jälkeen katsomme telkkaria yhdessä ja yleensä siihen nukkuu n.klo 20-22 riippuu miten on aamulla herännyt ja monelta päikkärit on nukkunut. Ruokahalua löytyy vaihtelevasti ilmoittaa kyllä itse mitä syö ja miten paljon.Ei ole tarvinnut pakottaa syömään,maistelee mielellään kaikkia uusia ruokia ja juomia.
 
No meillä poika puhuu kuin papupata ja tulee pitkiä monen sanan lauseita.R ja L vaan puuttuu mutta ääntää nekin niin että ymmärtää. Päivävaippaa ei ole ollut enää aikoihin meilläkään mutta yöllä on kummiskin varoiksi vaippa kun toisinaan siellä on aika lailla pissaa.Päiväunilla ei oo ollenkaan siis vaippaa enää. Poika menee omiaan potalle tai pytylle. Pyyhkimään vaan huutelee kun on tarvis. Välillä miattaa hyvin ruoka kun taas toisinaan mennään esim nukkumaan ihan melki tyhjällä masulla.Mutta osaapa tuo ilmoittaa kun sitten nälkä on että äiti anna ruokaa villellä kova nälkä =o)
Pyörällä ajo on meillä pop ja sillä mennään kovaa kun ollaan opittu se polkemisen jalo taito.Ja jästipäisyyttä löytyy kyllä ihan olan takaa.mitään ei meinaa uskoa kun sille päälle sattuu ja kaikki on saatava tehä aina ihan ite. joten sellainen pikku termiitti miellä piipeltää :)
 
Meillä myös joulukuun puolessa välissä syntynyt pitkä poika (yli 100 cm jo). Meno on vauhdikasta eli on todella liikunnallinen, puhuu paljon ja selvästi. Nyt on ruvennu vääntelemään sanojakin eli vaihtelee sanan alkukirjaimia.
Päivävaipat jäi nyt kesällä pois, mutta yöllä vielä tarvitaan.
Traktorit ja autot on suosikkeja, aina pitäisi päästä traktorilla ajelemaan. Ihan uusi suosikki on frispiiin heittely, hyvin lentää, mutta suunta on vähän vielä hakusessa.
 

Yhteistyössä