Kylkivälilihaksen revähdys, kauanko oikein kestää parantua?

  • Viestiketjun aloittaja Gibuisaaaa
  • Ensimmäinen viesti
"Satu"
Sitä tietoa odotan minäkin...
Torstain- perjantain välisenä yönä se revähti, ja nyt odotan parantumista... "Saa" pidellä kyljestä kiinni, kun yskii, sen verran mukavasti sattuu.
Lääkäri määräsi Codesan comp- yskänlääkettä, mutta siitä menee niin sekaisin, etten ostanut sitä. Onneksi sain antibioottikuurin tähän saakelin räkätautiin.
 
"vieras"
Itse viettelen jo toista viikkoa (viikko sitten torstaina alkoi), eikä mitään helpotusta näy. Tuntuu, että pahenee vaan.. Syön buranaa kuurina, mutta nyt on parin työpäivän jälkeen siinä pisteessä, että buranan KANSSA tuntuu yhtä kipeälle kuin alkaessa ilman. Ihan perseestä.
 
vierailija
Tapahtui kanssa tällainen nyt viikonloppuna käden joutuessa väärään asentoon, todella ikävä ja kipeä. Aluksi oli kamala kipu edessä rintalihaksen tienoilla, hengittäminen ja yskiminen sattuu. Revähdystä en veikkaa, mutta venähdystä: nyt kipu suurta käden oikealla puolella ja selän puolella, kyljessä. Kylmää olen laittanut ja ottanut tuntien välein kipulääkettä ..yöllä heräillyt pari kertaa. Ikävä kyllä, mutta päätetyö niin en pyydä sairaslomaa tämän takia. Toivotaan, että lähtee paranemaan, ei ole tällaistakaan ennen ollut. Hyvin kivulias, onneksi ei vaan silti kai mennyt mikään luu poikki, se vasta kivuliasta enemmän olisi ja kestäisi vielä pidempään. Etätyössä voi sentään pitää kylmähaudetta jatkuvasti iholla.. paranemisia kaikille, keille tällainen on käynyt. Varmana kannattaa marssia lääkärille, jos vaiva pahenee yhtään.
 

Yhteistyössä