Jos lapsi identifioituu eläimeksi, häntä ei saidi kyseenalaistaa

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Höpö höpö. On aikuisen tehtävä ja velvollisuus sanoa lapselle että hän on ihminen, mutta voi halutessaan leikkiä eläintä.
On aikuisen velvollisuus myös ohjata, että leikki kuuluu vapaa-aikaan, ei esim kouluun.
 
  • Tykkää
Reactions: Echo
Jaa.


No koirat ei pasko potalla tai pytyllä eikä karhut katso telkkaria. Kissat ei pelkää pimeässä ja porsaat ei nuku sängyssä. Ketuilla ei ole pehmoleluja eikä hevosilla sänkyä.

Eiköhän mukero saada takaisin ihmismuotoon kun huomioidaan tosiasioita.
 
vierailija
Aika kylmä olis kyyti ollu, jos mun mukelo olis aikoinaan lähteny tällaseen pelleilyyn mukaan. Jos hän olis ilmottanu olevansa karhu, olisin vieny mettään ja sanonu, että siellä ne karhut asuu. Tai kissalle olisin laittanu hiiren lautaselle. Voi olla, että olis pelleily loppunu siihen. Leikki on eri asia ja se loppuu ennen nukkumaan menoa tai koulua, mutta koulut hoidetaan ihan ihmisenä.
 
vierailija
no ap varmaan heittää eläimensä sitten sinne minne se kuuluukin, eli luontoon itsekseen pärjäämään?
Ensin opitaan ihmisyyden alkeet ja sen jälkeen voi alkaa eläimeksi, jos siltä tuntuu muistaen kuitenkin huomioida kanssaeläjät sekä lain jne. Vai eikö moraali, lait ja muiden huomionti sitten enää kuulu näille eläimille?
 
vierailija
Onkohan kymmenen vuoden päästä lähimetsät täynnä erilaisia ihmiseläimiä? Pritteleekohan ne muiden eläinten kanssa ja lisääntyykin? Ovatko nämä lapsuuden eläimet tulevia kodittomia aikuisuudessa? Harjoittevat eläimellistä menoa yhteiskunnan kaatumisen jälkeen?
 
vierailija
Lapsena 80-luvulla oli vain leikkejä joissa joku juoksi hevosena / koirana tai vedessä oli delfiini. Ei kukaan kokenut identiteetikseen eläimen. Osa vetoaa edelliseen elämään, onko näin vai onko se joku aivopesuajatus. Mene ja tiedä. Leikki voi olla tietenkin hauska muuten lapsille ja turvaa tuova.
 

Yhteistyössä