Joko puetteko lapsenne toppahaalareihin?

Oon katsellut täällä etelässä ympärilleni ja jo lähes poikkeuksetta lapset on puettu toppahaalareihin!
Lämpötilat on n. +5-7 luokkaa. Tänään(kin) aurinko paistaa :) Eihän se tietty lämmitä enää samanlailla kun kesällä, mutta kuitenkin.

Meillä lapsilla on edelleen välikausihaalarit käytössä, mutta alle sitten on otettu sisävaatteiden päälle fleecehaalarit. Talvivaatteita ei olla edes kaiveltu vielä kaapeista ulos, ja ne kaivetaan vasta kun tulee lunta ja asteet on siellä nollan alapuolella.
Oli muuten eilen puistossa talvikenkiäkin jo näkyvillä.
 
Itä-Suomi
Ei, vk-haalareilla mennään, alle villaa. Enkä ole nähnyt puistossakaan kun yhdellä toppapuvun ja se oli sellainen vanha ja ohentunut. Ja täällä on varmaan yleisesti ottaen vähän viileämpää kuin siellä ihan etelässä.
 
Suzyanne
Ei ole ainakaan lapseni päiväkodissa vielä kellään toppahaalaria. Lämmintä päivisin ollut +9-12. Fleeceä laitetaan aamuisin alle, kun on lähtiessä aikaisin aamulla noin +3-6 astetta.
 
täällä Turussa mennään välikausihaalareilla ja varrellisilla lenkkareilla, tosin pipot ja hanskat jo kovassa käytössä. Mie oon aatellu jos nyt tungen pojille toppavaatteet jo päälle ni nehän jäätyy kun lämpötila laskee alle nollan =0
3v pojalla vanha kulahtanut toppahaalari ollut kotipihassa käytössä mutta muuten kaivan toppavaatteet vasta kun lämpötilat nollassa.
 

Yhteistyössä