Alkuperäinen kirjoittaja Tiskirätti:
Maitoallergikko_ ei niitä juustoja oo pakko syödä karpatessa
Kannattaa syödä kutunmaitojuustoja silloin, se paras on luomujuustoa, Hakaniemen kauppahallista ja Ruohonjuuresta löytyy:
http://koti.utanet.fi/~paula/kotikokkeli/kuttujuttuja.htm
Jos on jodiallergia, voi noita juustoja käyttää, sillä vuohen maidossa ei ole ollenkaan jodia, mitä taas lehmän maidossa on, eikä Luolamaan luomujuustoissa käytetä jodipitoista suolaa. On muuten kumma juttu, kun ei tule ummetusta noista juustoista - liekö syy siinä suolassa. Ei muuten ole syanidiakaan siinä suolassa, kuten niin monissa jauheissa, se yskittävä ferrosyanidi, paakkuuntumisenestoaine, jota teollisuus tahtoo käyttää siksi, ettei mene putket tukkoon. Ihmettelen, mikä sellaisen aineen on hyväksynyt markkinoille. Itselleni siitä tulee astmakohtaukseen verrattava yskänkohtaus, mutta aina syy löytyy siitä, mitä äsken tuli laitettua suuhun:-D